Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD a votat remanierea lui Toader din funcția de ministru al Justiției. Din totalul celor din CEx a fost doar un singur vot ”împotrivă”, cel a lui Dumitru Buzatu.

Tudorel Toader va fi înlocuit de Eugen Nicolicea, aceasta este propunerea PSD.

Dăncilă și Toader vor discuta începând cu ora 9.30 despre demisia ministrului după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijul politic lui Tudorel Toader.

Tudorel Toader a făcut declarații în fața ministerului de Justiție. Actualul ministru al Justiției a declaracă că va pleca mulțumit din minister.

”Am vorbit cu doamna premier aseară, ca azi să ne vedem la 9:30. Voi merge la discuții. La momentul în care am stabilit această întâlnire, scrisoarea nu era trimisă la Cotroceni. Am văzut exprimări diferite. Vă asigur că domnia sa mi-a spus textual că nu poate cere demisia și că va trebui să apreciez și să decid, apoi să comunic.

Dacă într-adevăr a trimis scrisoarea la Cotroceni, demisia mea rămâne fără obiect”, a zis Toader.


Comentarii

SAM Ceea ce n-a inteles Dragnea asta - caci i-a luat Satana mintile, si i-a obligat si pe membrii PSD - care dupa ce s-au impotrivit, au acceptat in sila, este faptul ca, dl. Toader este un magistrat de clasa inalta, un subtil cunoascator al spiritului Constitutiei, domnia sa a lucrat cu succes total, in organisme juridice internationale. Astfel ca, dl. magistrat Toader, ca Ministru al Justitiei, a reusit sa desfiinteze blestematele protocoale SRI/DNA, sa sanctioneze intemeiat golanimea de procurori Ploiesti, Oradea, Kovesi, Lazar, Tarcea, Stanciu, propasita de PDL Basescu, si preluata cu entuziasm de Johanis. Bai, Dragnea, ti se aplica zicala "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".

18 aprilie 2019 11:41

Valoare prezenta Din lac...mai rau dacat in put !Am schimbat un om reptilian, fara personalitate, cu o lichea analfabeta.

18 aprilie 2019 10:31

gica,contra Scimbarea "domnilor" bucuria nebunilor !

18 aprilie 2019 8:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.