Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Principalele declarații ale lui Călin Popescu Tăriceanu, făcute miercuri seară la Antena 3:

Este dreptul celor de la PSD să decidă cine trebuie să fie în Cabinet.
Tudorel Toader a avut un rol important în demersul pe care noi l-am întreprins pentru reformarea justiției, revenirea la normalitate, pentru a rupe legăturile oculte între servicii și parchet. Toader a făcut multe lucruri. Niciun ministru în ultimii 10 ani nu a avut curajul să-i clintească un fir de păr lui Kovesi sau să facă cerere de revocare pentru Augustin Lazăr.

Integral pe G4media.roComentarii

k Ceea ce n-a inteles Dragnea asta - caci i-a luat Satana mintile, si i-a obligat si pe membrii PSD - care dupa ce s-au impotrivit, au acceptat in sila, este faptul ca, dl. Toader este un magistrat de clasa inalta, un subtil cunoascator al spiritului Constitutiei, domnia sa a lucrat cu succes total, in organisme juridice internationale. Astfel ca, dl. magistrat Toader, ca Ministru al Justitiei, a reusit sa desfiinteze blestematele protocoale SRI/DNA, sa sanctioneze intemeiat golanimea de procurori Ploiesti, Oradea, Kovesi, Lazar, Tarcea, Stanciu, propasita de PDL Basescu, si preluata cu entuziasm de Johanis. Bai, Dragnea, ti se aplica zicala "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".

18 aprilie 2019 11:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.