Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nemulțumit de o postare a unui deputat PNL despre mitingul PSD de la Craiova, un lider al social-democraților din Bănie i-a postat acestuia la comentarii o fotografie cu un om al străzii purtând în mână un steag PNL și o pancartă pe care scria #administrațialiberală.

Pesedistul este Constantinescu Iulian Mihai, care potrivit descrierii de pe Facebook, este secretar executiv al PSD Craiova. Acesta a fost nemulțumit de postarea deputatului PNL Ionuț Stroe care a comentat pe Facebook că la mitingul PSD „presa, în căutare de senzațional, a prezentat imagini deloc plăcute pentru craioveni”. „Oameni vulnerabili, mulți asistați social, rău îmbrăcați, săraci, unii dintre ei, trebuie să spunem acest lucru, extrem de săraci. Cei vânați de presă au, foarte probabil, un profil cultural discutabil”, a scris Stoe pe Facebook, precizând că nu este vina oamenilor pentru această situație.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.