Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Petrom a anunţat că Garda de Mediu a cerut suspendarea activităţii terminalului de la Midia, prin care se aduc în ţară toate hidrocarbutrile extrase din Marea Neagră pe motiv că firma nu şi-a reînnoit autorizaţia de mediu, procedură amânată tot de autorităţile de mediu, care a cerut solicitări suplimentare.

Petrom a fost amendată de Garda de Mediu pentru că nu şi-a reînnoit la timp autorizaţia terminalului şi, mai mult, instituţia a dispus supendarea activităţii terminalului, prin care sunt aduse în ţară toate gazele şi petrolul extrase din Marea Neagră. Producţia continuă doar pentru că Petrom a contestat în instanţă măsura Gărzii de Mediu, care este momentan suspendată până la o decizie definitivă a instanţei, moment până la care compania petrolieră speră să poată obţină reînnoirea autorizaţiei.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.