Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A trecut emoţia, au apărut întrebările după incendiul de la Notre-Dame. 23 de minute au trecut din momentul în care au sunat alarmele de incendiu şi până când focarul a fost identificat. Niciun muncitor de pe şantierul restaurării nu era la lucru.

30 de oameni au fost deja audiaţi în anchetă şi o primă ipoteză după mărturiile lor este că incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit. Între timp, preşedintele Franţei are planuri măreţe şi vrea să reclădească porţiunile distruse de foc în numai cinci ani, iar premierul face apel către toţi arhitecţii din lume să vină cu propuneri pentru reconstruirea turlei centrale.

Integral pe Digi24Comentarii

Digi-n-kur24din24 - ERRATA În fine, ar mai fi si (cu totul si cu totul) alte întrebari decât cele defekate de noi în "articolo", precum: În timp ce autoritățile franceze consideră că incendiul care a distrus acoperișul catedralei Notre Dame, care datează de 850 de ani a fost accidental, presa se concentrează în acest ore asupra valului de atacuri asupra simbolurilor creștine din Europa. Dar care, de cele mai multe ori, sunt trecute sub tăcere. Aproximativ 2.000 de lăcașuri creștine din Franța au fost profanate în ultimii doi ani, potrivit poliției. În Germania, patru astfel de incidente au avut loc luna trecută. Unii politicieni francezi au atribuit aceste profanări, care ar fi mai mult de două pe zi, „secularismului militant”. Dar, în majoritatea atacurilor din întreaga Europă, scrie Raymond Ibrahim pentru „Gatestone Institute”, „autoritățile și mass-media împiedică identificarea vandalilor”. „În acele rare situații când identitatea musulmană (sau a „migrantului”) a profanatorului este făcută publică, autorii acestor sacrilegii sunt imediat „spălați” de presă, fiind prezentați ca persoane care au probleme de sănătate mintală”, scrie Raymond Ibrahim.

18 aprilie 2019 0:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.