Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la lansarea cărţii sale „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, că politicienii dau vina pe UE pentru nerealizările naţionale.

Iohannis spune că avem şi noi un astfel de guvern şi un astfel de partid majoritar, care este declarat antieuropean, ca şi cum problemele noastre r fi fost create la Bruxelles, nu aici. Şeful statului a precizat însă că se întâmplă similar şi în alte părţi.

Integral pe România LiberăComentarii

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxitu Haidem să fim serioși !....Cît de proști ar putea fi romanii, cu toate ca-s foarte multzi în țara asta....să poată alege ca viitor Președinte de Țară un Infractor Condamnat, Dragnea, oricît s-ar grația și amnestia ?....El are hoția în sînge....este cu hoția în gene...cine ar crede că ar fi un crîșmar in Romania să pună apă în bere ?.... Ăsta ar vinde-o și pe mă-sa să scape de pușcărie și să se îndestuleze de bănet și privilegii....Ce om cu scaun la cap își abandonează nevasta cu doi copiii după 20 de ani de căsnicie și se aruncă în așternuturile uneia mai umezite la păsărică și cu buzele mai proieminente la sexul oral...Și noi romanii am alege unul ca ăsta Președintele țării pe viitorii 5 ani ?....Și o curvuștină de strică familiile ca Primă Doamnă ?....Păi ăsta ne-ar vinde țărișoara bucată cu bucată....deja a început cu județele Harghita, Covasna, Mureș....Și ne rupe de Europa Occidentală tranzitîndu-ne în Taigaua Rusă și Anatolia, eventual în Belarus....De ce ar fi foarte rău să ne îndepărtăm de Europa Occidentală ?....Că de acolo ar mai fi șansa Romaniei de dezvoltare și progres....Altfel rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii...Și poate PSD-iștii asta și vor....Să rămînem sărăntocii și proștii Europei și ai Lumii....

18 aprilie 2019 19:50

Cum adică, ”Iohannis atacă Guvernul, la lansarea ultimei sale cărți” De unde știu cei de la România Liberă, câte zile mai are Klaus Johannis? Am impresia că cei de la România Liberă se cred ”BABA OMIDA”!

18 aprilie 2019 16:12

CARACATIȚA SĂSEASCĂ În frunte cu orban ludovic care (cacofonie necesară) este unul dintre pseudopoliticienii cu cel mai mare insucces de public nereușind, însă, să-l depășească klaus iohannis, cel mai reprezentativ ins al sistemului de nulități naționale. În orice caz este impresionantă perseverența cu care se zbate în a fi important și eșecul absolut extraordinar în tot ce face, adică a nu spune sau de-a face decât nimic și de-a spune... nimic. Este cel mai puternic exemplu de reușită în a fi o nulitate. Probabil că e ușor...

17 aprilie 2019 22:31

PSD si latrinele au pus tunul pe Procurorul General al Romaniei pentru a bloca ancheta 10 August: Atacuile concentrate in ultimul timp asupra Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, tocmai asta are la baza: Stoparea anchetelor din 10 August cand dracnea si carmen dan au regizat ,,lovitura de stat” esuata. Cea mai importanta actiune institutionala girata de DRACnea este aceea de a bloca ancheta asupra evenimentelor din data de 10 august prin secretizarea tuturor documentelor si imaginilor, din Piata Victoriei.Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.

17 aprilie 2019 20:03

Indignarea criminalilor din Decembrie 1989 Toti calaii revolutiei sunt indignati pe Procurorul General al Romaniei care a finalizat si trimis in judecata dosarul Revolutiei din Decembrie 1989. Toata denigrarea adusa in ultimile zile Lui Augustin Lazar de-aicea vine! Si va mai urma, ca vine si dosarul 10 August..si-acolo sa vedeti iar ,,lovitura de stat” a PSD-ului, cu DRACnea, veorica dancila,carmen dan…Dar sunt sigur ca institutiile statului vor rezista! Adevarul intotdeauna invinge! Si-n mormant sa va urmareasca tinerii omorati degeaba la lovitura de stat din Decembrie 1989, CIMINALILOR! Sa mergeti la fiecare mormant, din cimitirul Eroii Revolutiei, taras sa mergeti, sa va cereti iertare de crimele facute! Ce-ati vrut sa demonstrati cand ati ucis degeaba atatia oameni nevinovati. Cine si de ce i-a ucis, n-ati vrut niciodata sa se afle...De ce l-ati executat pe Ceausescu care-a facut Romania infloritoare, speriasem lumea de avantul economic al tarii. Am avut fabrici, uzine, IAS-uri ..ce n-am avut! Si nu mai aveam nici-o datorie externa!!! Acum avem o tara distrusa, zob facuta si datorii de aproape o suta de miliarde de euro!!! Voi PSD-ul, voi criminalilor, oamenii politici, HOTII de astazi, ati facut prapadul asta si-ati indatorat tara pe veci. Dumnezeu sa va dea dupa fapte...ca mult rau ati mai facut tarii.

17 aprilie 2019 20:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.