Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Ședința CEx a luat sfârșit. PSD a votat remanierea lui Toader din funcția de ministru al Justiției. Din totalul celor din CEx a fost doar un singur vot ”împotrivă”, cel a lui Dumitru Buzatu. Tudorel Toader va fi înlocuit de Eugen Nicolicea, aceasta este propunerea PSD. Oana Consuela Florea este propunerea PSD pentru ministerul Fondurilor Europene și Tit Brăiloiu la ministerul Românii de pretutindeni.


Comentarii

Angela Cea mai proasta mutare inainte de europarlamentare.... Dragnea ramane un cretin notoriu, care va distruge PSD-ul.... Noroc mare cu cap de cauciuc asta Codrin care-l tot pupa in cur........ tot de la alt partid vebnit si cioflingarul asta.... Cand ii retrage PSD sprijinul lui Dragnea??? SALVATI PARTIDUL nu dobitocii care-l distrug!!!

18 aprilie 2019 14:15

analistu` perfect Orice inceput are si-un....sfarsit !

18 aprilie 2019 12:52

Nicolicea alma mater "Spiru Haret" Turnu Severin la 54 de ani si la distanta Acest nemernic este cel care in anii '90 propunea declararea regelui Mihai "persona non grata" in Romania.

18 aprilie 2019 9:56

Kuminecăturile Gemene PZDacii l-au remaniat pe Meseriașul Inamicului Public nr 2, era într-adevăr cam tacticos, parcă dansa pe vârfuri ca o balerină... Trebuie scos la înaintare un pui de PZDac cu bocancii tari care să calce constituțional așa mai apăsat...

17 aprilie 2019 21:46

Golanii s-au urcat cu picioarele pe tara Toate karicaturile, toate haimanalele lui DRACnea ajung ministrii!!!! Tara asta cine o mai conduce cine mai are grija ei!!??? Golanii astia care au furat si fura ca HOTII ziua in amiaza mare!

17 aprilie 2019 19:13

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Dragnea are slobozul dulce.

17 aprilie 2019 18:03

MH 5333 de genii in drept, absolventi la SPIRU HARET cu Facultatea de DREPT intr-un singur an!!!!! Cati or fi fost in TOATA TARA? Mai sunt oare CETATENI CARE AU AVUT ceva bani sa N-aibe FACULTATEA DE DREPT? Ce bataie de JOC. Vedeti mai voi cei care lucrati in MAGISTRATURA si treceti prin examene grele laINM de ce indivizii astia trebuie ASCUNSI in penitenciare?????

17 aprilie 2019 17:58

@ Facultatea de drept Turnu Severin Fara Frecventa N-am vazut in viata mea un asemenea nesimtit!

17 aprilie 2019 17:47

Gheorghe Ion Am dat de tac-su lui Dracu !'....Uite prostilor de Judecatori si Impotentzilor de Procurori DNA , DIICOT si de unde o-tzi mai fi....V-atzi cacat pe voi sa datzi verdictul luni in dosarul Bombonica....contand doar Pensiile Speciale pentru voi....Daca atzi stat pe scarile Judecatoriilor cu pancarde in mana de acum cu Nicolicea o sa si dormitzi pe scarile Judecatoriilor...Tudorel Toader macar avea cunostintza de cum e sa fi magistrat dar politrucul asta are doar Clantza si Linge curul bine de tot....S-a dus Pulii de Suflet Justitzia in tzara asta....daca a mai ramas ceva din ea pana acum.....

17 aprilie 2019 16:54

Siktirr bhaaa Asta e cal mai dobitoc animal !

17 aprilie 2019 16:49

Boschetaru Nicolicia Hahalera cu ochii ministru...

17 aprilie 2019 16:47

Creanga Cu ce a gresit acest popor ca, unul ca Nicolicea cu o Facultate facuta la fara frecventa, ajunge Ministrul Justitiei ?

17 aprilie 2019 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.