Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD se reunesc, astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv, pentru a-i retrage sprijinul politic ministrului Justiţiei Tudorel Toader, susţin surse politice pentru Adevărul. Motivul: Toader a refuzat să iniţieze ordonanţa de urgenţă care l-ar fi salvat pe Liviu Dragnea de problemele penale. Robert Cazanciuc, Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae sunt cele trei nume vehiculate pentru Ministerul Justiţiei.

CEX-ul PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader. Chiar şi Viorica Dăncilă a votat împotriva ministrului Justiţiei. Singurul care a votat în favoarea lui Toader a fost liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu. Tudorel Toader nu a fost invitat la şedinţa PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Se pare că PZDacii au luat decizia în CEx și i-au lăsat pe opoponarii din opopoziție cu ochii în soare să delireze pe tema Neprihănirii...

17 aprilie 2019 22:36

Tapardel Cei 300 de „spartani“ care l-au aclamat pe Dragnea la Curtea Supremă au fost activaţi pe trei filiere. În primul rând, interlopii din Clanul Sportivilor, mobilizaţi de primarul din umbră al Sectorului 4. Lor li s-au adăugat alţi interlopi din Rahova, dirijaţi de aghiotantul lui Codrin Ştefănescu. Lângă băieţii răi din Bucureşti au mai fost angrenaţi şi câţiva angajaţi la stat din „batalionul“ Teleorman. Cerberul lui Dragnea din Guvern, care a adus cei mai mulţi oameni, luni, la Înalta Curte, a fost Puiu Florian, tovarăş la cataramă cu mafioţii din Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor, De altfel, la „acţiunea“ de la Înalta Curte, Puiu Florian apare alături de Andi Corcău, angajat al Poliţiei Locale Sector 4, potrivit surselor citate. Puiu Florian e cureaua de legătură între lumea politică şi lumea infracţională aducătoare de voturi.

17 aprilie 2019 19:20

Tapardel La alegerile locale din 2016, Puiu Florian a fost ales consilier PSD în Sectorul 4. Oficial, primar e colegul său de partid, Daniel Băluţă. „În realitate, cel care controlează Sectorul 4 e Puiu Florian, care are mari interese imobiliare în zonă. Cu voturile interlopilor, Florian l-a scos pe Băluţă primar. Băluţă e doar de formă acolo“, susţine unul dintre consilierii locali din Sectorul 4. Formal, Puiu Florian a demisionat din primărie la finalul anului trecut, însă influenţa sa a rămas neştirbită. După ce a plecat din primărie, Puiu Florian şi-a continuat cariera politică în PSD: a devenit secretar general al organizaţiei Ilfov, controlată de Liviu Dragnea, după mazilirea Gabrielei Firea.

17 aprilie 2019 19:19

Tapardel Declaraţia de avere publicată de Puiu Florian în 2018 pe site-ul Primăriei Sectorului 4 aproape că este un denunţ penal. Singura sursă de venit menţionată este indemnizaţia de consilier local – mai puţin de 1.000 de lei pe lună. Însă fostul consilier PSD poartă un ceas de aur în valoare de 80.000 de euro şi încă unul de oţel, estimat la 15.000 de euro. Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului că deţine 495 de hectare de teren arabil în Ilfov, 25 de hectare în Prahova, un hectar în Giurgiu şi 5.000 de metri pătraţi în Mangalia. Între timp, Puiu a vândut câteva sute de hectare. Consilierul PSD mai deţinea două vile în Bucureşti, două apartamente plus o maşină Ferrari, pe care a vândut-o cu 80 de mii de euro, potrivit site-ului cetăţeanul.net. În 2013, Florian Puiu a fost ridicat de procurori într-un dosar de crimă organizată, alături de mai mulţi membri din Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor, ambele cu reşedinţă în Sectorul 4.

17 aprilie 2019 19:19

Tapardel Puiu Florian este apropiat de Nicuşor Dumitrescu - zis Bibiloi-, unul dintre şefii Sportivilor. Codrin Ştefănescu a dirijat din umbră Un alt organizator al echipei PSD a fost Mario Rafael, aghiotantul lui Codrin Ştefănescu, cel care s-a ocupat de escortarea lui Liviu Dragnea de la Curtea Supremă şi în 2017, când mai mulţi protestatari au fluturat cătuşe în faţa liderului PSD. Mario Rafael a fost inventat politic de Marian Vanghelie, a trecut pe la PDL şi a ajuns şeful de cabinet al lui Codrin Ştefănescu. Premierul Viorica Dăncilă l-a numit la data de 1 octombrie 2018 în funcţia de consilier pe probleme sociale. În PSD, e cunoscut ca „aghiotantului bun la toate“, după cum l-au numit oamenii care îi ştiu parcursul profesional. Mario Rafael are o sală de culturism în cartierul Rahova, frecventată de mai mulţi interlopi din zonă, unii dintre ei fiind prezenţi la toate acţiunile politice ale PSD.

17 aprilie 2019 19:19

Tapardel Pe lângă diviziile interlope, în apărarea lui Dragnea au mai sărit şi angajaţi la stat din judeţul Teleorman, controlat de Liviu Dragnea în ultimii 25 de ani. Potrivit publicaţiei podul.ro, printre fanii din Alexandria s-au numărat: Cristina Tatu, consilier judeţean şi angajată la Camera Deputaţilor; Cristiana Alcea, consilier judeţean în Teleorman; Mariana Simulescu, consilier juridic în Primăra Alexandria; Valentin Chiran, consilier judeţean; Florin Voicilă, fiul consilierului local Florea Voicilă, ambii fiind cunoscuţi în judeţ ca „experţii“ PSD în a mobiliza electoratul la urne. Toţi au afişat mesaje în sprijinul lui Dragnea, cum ar fi „România, nu îţi mai devora patrioţii“.Nici organizaţia Popeşti-Leordeni, de la marginea Capitalei, nu s-a lăsat mai prejos. Primarul PSD Petre Iacob a mobilizat mai mulţi apropiaţi pentru susţinerea şefului său de partid.

17 aprilie 2019 19:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.