Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis îşi lansează miercuri, la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, volumul "EU.RO. Un dialog deschis despre Europa". Cartea a fost publicată de Editura Curtea Veche Publishing şi costă 59 de lei.
Potrivit unui comunicat al editurii, volumul este un „ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar”.

Integral pe LibertateaComentarii

Cine este ăsta? Aha, ..., ăsta este PROSTALĂUL ce a fost repartizat SUPLINITOR la Agnita Jud. Sibiu? Băi acesta! Noi, ROMÂNII STATORNICI, nu limbricii pe care tu și gloata ta de trădătorii îi manipulați după cum aveți poftă. Și dacă această carte era scrisă de NAZIST, tot nu era o bucurie. Românii doresc un președinte PATRIOT, SĂ TRĂIASCĂ ȘI SĂ SUFERE PENTRU NAȚIUNEA ROMÂNĂ!!! Nu o HAIMANA, precum acest NAZIST ORDINAR, care se distrează prin vacanțe! Ba este în vacanță, la schi, în USA, la Carmen, la Merkel, ......., acum ”scrie cărți”. Băi suplinitorul lui ”pește prăjit” ocupate, de un singur lucru, ori mai puține, dar fă să fie bine! Nu aveai timp, după ce nu mai erai președinte, să spui la alții să scrie ce-ți poftește inimioara?

17 aprilie 2019 12:13

Lute Vezi la deschidere sa zici si de PSD !!Incet ,incet ,carte cu carte, ajungi academician !!

17 aprilie 2019 10:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.