Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD se reunesc, astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv care ar putea decide retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader. Printre numele vehiculate pentru preluarea portofoliului Justiţiei sunt cele ale lui Eugen Nicolicea, Robert Cazanciuc şi Şerban Nicolae.

Şedinţa este programată la ora 12.00, la Parlament. Liderii PSD urmează să decidă asupra remanierii Rovanei Plumb şi a Nataliei Intotero, care candidează la alegerile parlamentare.

Integral pe Digi24Comentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică opoponarii din opopoziție nu au mai apucat să-i dea Maestrului nici măcar bobârnacul simplu peste nas să-și mai alinte astfel pidosnicii durerea intolerabilă de la gaura neprihănirii... Tudorel astfel pleacă cu o notă bună, eu zic că poate fi un consilier valoros la minister dacă își dorește cu adevărat o Justiție sănătoasă și vrea să ajute în continuare, fără supărare

17 aprilie 2019 23:12

Slugile psd CCR si tudorel toader distrug statul de drept si democratia Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

17 aprilie 2019 11:20

Kovesi, a fost ONORATĂ de Facultatea de Drept a Universității Harvard! Lulutza i-a dat o lectie de drept pe care sunt convins ca Tudorel o s-o tina minte toata viata. “TuDorele fa ceva!” urlau pesedeii disperati pe canalele TV aservite . Si Tudorel a facut … ceva cam moale in care a si calcat cu pantofii sai de “universitar”. Încă o M.UIIE pentru scula pesedista Toader.

17 aprilie 2019 9:55

ion Cred ca exagerezi. Te influienteaza totul prea usor. Trebuie sa gandesti mai mult.

17 aprilie 2019 9:54

Tudorel este cea mai odioasa scula a lui Liviu Dragnea care, “nu este un inculpat oarecare. Nu numai pentru ca este liderul principalului partid de guvernamant, nu numai pentru ca este al patrulea om in stat. Ci pentru ca nu a existat in istoria acestei tari si cu singuranta in istoria Europei un alt inculpat care sa foloseasca cu atat cinism institutiile statului in interesul propriu al procesului sau. De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a lui Liviu Drangea a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese".

17 aprilie 2019 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.