Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului va vota, miercuri, de la ora 10.00, scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la consultarea Parlamentului pentru organizarea unui referendum pe justiţie.

Pe ordinea de zi a plenului reunit de miercuri figurează scrisoarea şefului statului, precum şi raportul comun al Comisiilor juridice ale Parlamentului, care au avizat, marţi, favorabil solicitarea lui Klaus Iohannnis, şi proiectul de hotărâre.

Integral pe MediafaxComentarii

Cum un bugetar, fiu de militian este acum milionar in Euro si latifunduiar!!?? Vreau să știu și eu cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești!!? Cum? Da unde!??. Oameni buni, Romani cinstiti, nu va mai lasati prostiti de vorbele hotilor, de trusturiloe media tv ale infractorilor care-au nenorocit tara si pe noi toti! Noi, cei multi, care muncim si traim cinstit de ce nu putem avea NIMIC! Nu mai aparati HOTII pentru ca astia sunt CALAII Romaniei si ai nostrii si, pentru toate HOTIILe si furaciunile trebuie JUDECATI, averea lor confiscata si intoarsa la BUGETUL STATULUI pe care l-au furat, din care sa traim bine cu totii. Mai intreb odata, intrebati-va si voi: cum și-a făcut Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești!!? Cum? Da unde oameni buni!??.

17 aprilie 2019 11:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.