Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

N-am trecut niciodată printr-un moment politic mai greu de înțeles ca acesta. Și, niciodată, tăcerea președintelui nu mi s-a părut mai apăsătoare și mai greu de înghițit ca acum. Este vorba de nepăsarea lui Klaus Iohannis față de trecutul torționar al lui Augustin Lazăr. Ce valori susține și promovează președintele României, dacă rămîne nepăsător în fața documentelor care probează trecutul lui Augustin Lazăr?

Integral pe CotidianulComentarii

@17 aprilie 2019 11:58 Amice, ceea ce faci tu se chiama FURT=PLAGIAT. Daca ti-a placut textul si vrei sa-l republici poti s-o faci, dar scrie acolo: text reluat de la altcineva, chiar daca autorul este necunoscut. Eu am dovada ca-i inregistrat la mine pe computer! Ne-am inteles?

17 aprilie 2019 13:07

Sursa de kkat! Cotidianul turnatorului Nistorescu Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?.Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

17 aprilie 2019 11:58

D-aia Iohannis tace ca sa intrebi tu ,Nistorescule, de ce tace , pentru ca daca vorbea intrebai de ce nu tace.

17 aprilie 2019 11:54

JohANUS Tace pentru ca asta stie cel mai bine sa faca. Ce pretentii sa ai de la un cretin?

17 aprilie 2019 9:36

PUAH ! TUPEU, NESIMTIRE, CINISM, COMPLICITATE TICALOASA, SFIDARE a cetatenilor, afiseaza Johanis - protectorul tortionarului dovedit Lazar Augustin, inzestrat si asta, cu "calitatile" enumerate mai sus, si dragi presedintelui Tarii !

17 aprilie 2019 9:19

@Nistorescu Mai kakatule de turnator al securitatii comuniste, tocmai tu intrebi asta? Pai tu nu vezi ce oameni sunt scosi infata? Oameni de tinuta morala proasta. Ca tine! Nu vezi cum vin PDS si scot doi EROI ai neamului, unul fiind turnator al securitatii dupa ce ca fusese si militian, dar s-a suparat pe superiori, iar altul un borfas de rand. Tu nu vezi ca la tembeliziunile Haznaua3 si RTVguitza invitatii obisnuiti sunt toti cu probleme penale. Aici tu ai fost mai rara. Dar prietenul SRosca Stanescu este nelipsit. Generalul ala de la armata ce si-a tras o garsoniera in fals. Militianul Abraham care "a invartit niste bani" cu brigada sa antidrog. s.a.m.d. Nu-mi pierd vremea sa ti-i spun pe toti caci nici tu nu-ti pierzi vremea sa-mi citesti parerea. De ce scriu? Ca sa vada si sa simta dobitocii care se uita in gura voastra ca va pute a cacat. Nu voi sunteti oamenii pe care sa va creada!

16 aprilie 2019 20:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.