Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader ar putea fi dezbătută și votată miercuri în Senat, chiar în ziua în care este programată o ședință a Comitetului Executiv al PSD care are pe agendă inclusiv remanierea ministrului Justiției, au declarat surse social-democrate pentru G4Media.ro.

Decizia vine la o zi după ce Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a decis amânarea pentru 6 mai a dezbaterii şi votului în cazul moțiunii simple depuse de PNL și USR împotriva lui Tudorel Toader, înregistrându-se astfel a treia amânare a dezbaterii acestei moțiuni, în condițiile în care PSD a anunțat public că nu îl va susține pe Tudorel Toader.

Integral pe G4media.roComentarii

Quote Cei doi „disidenți” care l-au însoțit pe Nicolicea la „consultările” cu presedintele Klaus Iohannis au fost Ioan Muntean și Marin Iancu. Despre Ioan Muntean s-a mai scris: un infractor de drept comun, recidivist, care a în anii ’80 a atacat un grănicer și i-a luat pistolul-mitralieră și muniția. Chiar dacă încerca să evadeze spre libertate, trecând ilegal granița, Muntean nu poate justifica violența cu care l-a atacat și dezarmat pe grănicer. În orice regim, dictatorial sau democratic, aceasta este infracțiune gravă. În fond, tânărul grănicer nu era vinovat că regimul dictatorial își ținea cetățenii închiși ca într-o cușcă. Mult mai revoltătoare este situația lui Marin Iancu. Să-l prezinți pe un fost securist „greu” ca fiind disident anticomunist este o blasfemie! Iancu a fost un ofițer din aparatul de represiune care, la un moment dat, a ajuns la conflicte cu superiorii săi. Dar nu conflicte ideologice, ci o harță pe privilegii (brânză, salam, salariu, funcție etc.). Cazul clasic al răfuielilor dintre comuniști, în care unii îi lichidează pe alții. Lichidare poate însemna: cădere în zigrație, marginalizare, arestare sau chiar suprimare fizică (așa i s-a întâmplat, de exemplu, lui Lucrețiu Pătrășcanu, un nenorocit de comunist omorât de nenorociții lui de tovarăși)

16 aprilie 2019 23:02

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu S-ar zice că PSD-ismul ăsta prin mai marii CEx-ului n-au altă ocupație decît să cheltuie banii țării pe combustibilul mașinilor de serviciu călărind Bucureștiul la cîte un șpriț prin Floreasca să mai distrugă justiția și să-i suprime pe procurori și judecători....Și prostimea mămăligară stă și se uită la ei și săracește zi de zi...Dar PSD-iștii se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA....DAR ÎN ROMANIA SUNT PATRI-HOȚI ȘI TRĂDĂTORI....

16 aprilie 2019 20:06

Fii patriot: fute-n cur un P$D-el Acum!

16 aprilie 2019 18:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.