Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Justiția nu ar trebui să se teamă. Au toate garanțiile procesuale și legale să nu se teamă de nimic și totuși se tem. Asta este înspăimântător, pentru că un judecător speriat este mai rău decât un judecător corupt”, subliniază fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, care atrage atenția că decizia de luni, prin care instanța supremă a amânat procesul lui Liviu Dragnea cu peste o lună, reprezintă un fapt deosebit de grav.


Comentarii

P$D: distrugem tara, facem orice, numai să-l scăpăm pe Dragnea de pușcărie La un așa partid ticălos, așa postaci pestifelici: ecce cur rupt, sodomit din naștere.

17 aprilie 2019 8:11

Ecce Kurrupt Dar un judecător de căcat cum ecce?

16 aprilie 2019 19:50

Băi boșorogule, mai bine numără-ți tu bășinile, decât să tot tragi foc pe turta statului parelel! Se pare că n-ai fost doar un simplu jurist-consult la ORACA (pentru cei tineri și neștiutori, o instituție comunistă care ținea socoteala numărului de gloabe din curțile românilor!), ci și un securist de nădejde. Așa se explică ieșirea ta la suprafață după ce Băsescu, securist notoriu, a făcut apelul pe unitate pentru luarea cu asalt a adevăratului stat de drept.

16 aprilie 2019 19:47

Victor Le-a intrat frica in sînge la toți judecatorii si procurorii țării de teama să nu rămînă fară Pensiile Speciale....Ca-i dă pe mîna Secției Speciale de Cercetarea Magistraților a PSD-istei Adina Florea....Căcat de Justiție, impotenți de judecători și procurori iar ele niște sterpe și lașe...(doar vila și limuzina de lux mai contează pentru ei (ele)....Nu mai au demnitatea si onoarea meseriei de magistrat !!!....Sunt doar ca precupeții din piață de legume-fructe !!!...Cînd cineva în țara asta î-mi va spune că este sau a fost magistrat mă voi întoarce cu curul la el (ea)...Cică fac o groază de studii și școală....Eu fac pe școala și pe studiile voastre degeaba !!!....Cînd treceam pe lîngă Universitatea de Justiție, cea cu acele reprezentative statui din București aveam un respect anume dar de acum m-aș pișa pe ea....Asta merită cu prisosință....Pensia Specială i-a făcut așa dezonorați....

16 aprilie 2019 17:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.