Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției Tudorel Toader ar putea fi înlocuit cu deputatul PSD Eugen Nicolicea, fostul ministru Robert Cazanciuc sau senatorul Șerban Nicolae, au precizat surse politice pentru HotNews. Un alt nume care este vehiculat ca posibil candidat pentru protofoliul justiției este Nicușor Halici.

Remanierea lui Tudorel Toader ar putea fi decisă miercuri, în cadrul Comitetului Executiv al PSD.

Integral pe HotnewsComentarii

Mai, Gangavel, cu asta ramai cu rusinea ca i-ai facut jocurile lui Dragnea, te poti duce in pizda ma-tii la iasi.

16 aprilie 2019 13:10

Nicolicea sau Nicoale! Sacul si peticul. Absolventi tomnatici de Drept, unul de Spiru Haret, altul de Romano-Americana, facultati de mare prestigiu si trecere printre politicieni.

16 aprilie 2019 13:09

Ion Georgescu Ce-mi place mie de PATRIOȚII ĂȘTIA ROMANI PURSÎNGE....^Inima lui Decebal și mîndria lui Trăian^....Dar vai de curul nostru !!!....am ajuns săracii și proștii Europei !!!i....la toate televiziunile din Europa se dau fapte eroice ale unor romani din străinătate ( trafic de droguri, trafic de emigranți, cerșătorie, curvăsărie și prostituție, se duc cu nunți și botezuri la restaurante prin Spania dar fug apoi și nu plătesc....).Europenii de acolo ne numesc MAFIA ROMANEASCA... ce alturi de Mafia Albaneză este cea mai fără scrupule și periculoasă....Te întreabă un european, de unde ești ?...și de răspunzi...Din Romania....fuge de tine și-și protejează buzunarele....Ăștia am ajuns în Europa !....Facem educația noilor generații dar 40% sunt analfabeți funcționali....Avem pe străzi un milion de tineri NIT între 16 și 25 de ani ce nici nu învață nici nu muncesc....și nici nu vor s-o facă.....Ne sunt spitalele pline de nozocomiale, murim de epidemie de gripă și rujeolă, avem carnagiu de accidente pe drumurile țării, deraiază trenurile cu noi.....doar mărim cimitirele și facem morminte noi în neștire....Dar suntem MÎNDRI PATRIOȚI ROMANI !!!....și dăm peste nas Uniunii Europene și Vestului care mai investesc la noi și ne dau fonduri de dezvoltare....PATRIOȚI ÎN EUROPA....căcat..

16 aprilie 2019 12:52

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxitu Intră iar în acțiune Prostimea PSD+ALDE-istă cu studii de drept la bătrînețe în facultăți obscure....Alde Javre precum Iordache, Nicolicea, Ștefan Nicolae, Madama Cătăniciu....Slugile astea Dragniste fără studii și caracter trebuie scuipate pe stradă și aruncate ouă clocite pe costumele și mașinile lor....Popor prost și mămăligar, nu-ți mai lasa viitorul pe mîna unora ca ăștia....Ăștia-s TRĂDĂTORI DE ȚARĂ ȘI POPOR....NIȘTE SLUGI ORDINARE FĂRĂ CARACTER ȘI ȘCOALĂ....pe care alde Dragnea i-a promovat....Oare cum ar fi să-l avem pe jăgosul Nicolicea, Ministru de Justiție în locul mai puțin jăgosului Tudorel Toader ?....

16 aprilie 2019 12:21

Juristul Il vreau pe nesimtitul Nicolicea, daca spune unde a terminat facultatea !!

16 aprilie 2019 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.