Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In urma cu doar cateva minute, Liviu Dragnea a parasit sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in fata caruia a fost un vacarm similar cu cel de la momentul la care a venit politicianul la instanta.

S-a intamplat la scurta vreme dupa ce s-a aflat ca instanta a decis amanarea procesului privind angajarile considerate a fi fost fictve de la Protectia Copilului Teleorman pana pe 20 mai. “Nu vorbesc nimic aici”, a fost singurul raspuns dat de liderul PSD intrebarilor jurnalistilor, care l-au asteptat in curtea Instantei Supreme. Al treilea om in stat si-a facut loc pentru a pleca de la Inalta Curte, intre scandari gen “la puscarie” si “Dragnea presedinte”, rostite de zecile de oameni care au asteptat ore intregi in fata curtii ICCJ pentru a scanda pro sau, contra, dupa caz, presedintelui social-democrat.

Integral pe Naţional