Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vacarm de nedescris luni la instanța supremă, unde s-au adunat sute de contestatari și de susținători ai lui Liviu Dragnea. Dragnea s-a prezentat la proces pentru un nou termen, iar în momentul sosirii sale s-a creat o adevărată busculadă. Liderul PSD a fost înconjurat de zeci de jandarmi, care i-au făcut cu greu loc. Trei persoane au fost săltate. Cele două galerii au rămas în stradă și după ce Dragnea a intrat în sala de judecată și au scandat și la ieșirea acestuia de la proces. Susținătorii liderului PSD i-au strigat la ieșire „Dragnea președinte”. În sala de judecată, Liviu Dragnea a obținut ce și-a dorit, respectiv o amânare.

Update. Procesul lui Liviu Dragnea a fost amânat pentru 20 mai, la ora 11:00. „Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceștia să-și pregătească apărarea”, a spus președintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai ar putea fi ultimul.

Integral pe Cotidianul