Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

''Vrem în Europa'', este mesajul pe care eurodeputata Monica Macovei l-a lansat luni seara de la tribuna plenului Parlamentului European reunit la Strasbourg, în dezbaterea privind statul de drept în România.

''Vă cer să ajutaţi România pentru că, sub aparenţa democraţiei, România trăieşte astăzi o dictatură criminală şi tragedia golirii ţării. Patru milioane de români au plecat din ţară numai în ultimii ani. Ruperea noastră de Europa este coşmarul pe care istoria noastră l-a trăit decenii la rând. Acesta este ultimul tren pe care-l putem prinde. Vrem în Europa'', a spus Monica Macovei, europarlamentar român independent, din partea Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR).

Integral pe AgerpresComentarii

Vaca Monica Macovei este capabilă s-o vândă și pe mama sa! TRĂDĂTOAREO!!!!!

16 aprilie 2019 19:39

Ion Georgescu Ce-mi place mie de PATRIOȚII ĂȘTIA ROMANI PURSÎNGE....Inimă a lui Decebal și mîndria lui Trăian....Dar vai de curul nostru !!!....am ajuns săracii și proștii Europei !!!i....la toate televiziunile se dau fapte eroice ale unor romani din străinătate ( trafic de droguri, trafic de emigranți, cerșătorie, curvăsărie și prostituție, se duc cu nunți și botezuri la restaurante prin Spania dar fug apoi și nu plătesc....).Facem educația noilor generații dar 40% sunt analfabeți funcționali....Avem pe străzi un milion de tineri NIT între 16 și 25 de ani ce nici nu învață nici nu muncesc....și nici nu vor s-o facă.....Ne sunt spitalele pline de nozocomiale, murim de epidemie de gripă și rujeolă, avem carnagiu de accidente pe drumurile țării, deraiază trenurile cu noi.....doar mărim cimitirele....Dar suntem MÎNDRI PATRIOȚI ROMANI....și dăm peste nas Uniunii Europene și Vestului care mai investesc la noi și ne dau fonduri de dezvoltare....PATRIOȚI ÎN EUROPA....căcat..

16 aprilie 2019 9:52

PUAH ! Baba Macoveica mesteca cu proteza dentara stirba, vrajelile cu "statul de drepti", si scuipa printre maselele stricate, disperarea ca-si pierde cele 6000-7000 Euro/luna, plus distractia la Bruxelles, deoarece Otrava Batrana nu mai este fixata pe nici o lista in Romania. Mult rau a comis femeia asta oplosita de Basescu si amica de blestematii cu Kovesi si Lazar. In Romania, babo Macoveica, te asteapta niste flegme fix in ochi, si, un "hai Siktir"!

16 aprilie 2019 7:44

Vrem o matroană de bordel ca afară păntru fimei cu barbă Conchita ecce binevnită, Wurst dacă mai poate, KlauSS dacă îl are frumos franjurat, SSfinkteriannis dacă lobul parietal dreapta mai dă semnale de excitație biSSexuată, iar Lăzărică de la Aiud și Lăscăricâ din Chilia Port mai beau secărică cu SSfinkterică și tot plănuiesc cum să-l îmbuce pe Dracne la Mititică.

16 aprilie 2019 7:29

Kuminecăturile Gemene Trenulețul de mare viteză al repetenților cu întârziere mintală. Klaussfinkter Wurst Johannis ecce locomotiva iar procurista expirată ecce vagonul restaurant: Înbuci ceva?

16 aprilie 2019 1:15

v Sper ca asta este ultimul tren pt Macoveica, deoarece partidul ei s-a desfintat, Sper sa nu-si aranjeze un post caldut de functionar la UE, dupa ce a denigrat de atitea ori tara noastra. Restul se va rezolva in timp.

15 aprilie 2019 23:46

Ecce Kurrupt Mercedesul lui Konchita Wurst ecce ultima ocazie cu care putem ajunge în Împărăția Kurcubeului. Trebuie să ne ridicăm rochiile și să strângem din buci alături de Klaussfinkter Wurst Johannis cu degetul mare în sfinkter. Eu ecce eurovizionară cu kilometraj serios pe calea cea strâmtă dus întors și știu să fac autostopul pe Autobahn, am experiență căcălău.

15 aprilie 2019 23:33

Marius Ivanescu Marturisesc ca iesirile la rampa ale EURO-pizdiricii Monicaca Pizdovei-M5 ma (cam) scot din sarite, mai mai sa-mi scape EURO-poolla din cioc - Vreau o tzara ca afara!

15 aprilie 2019 23:30

Monica, spune drept. Tu vrei în Europa sau, mai degrabă, în pubula unui armăsar. A mai fost una, Maria Tereza, cam ca tine... Ești mare, fă!

15 aprilie 2019 23:15

potopul psd POLITICA PSD-ista a fost si ramane....DUPA NOI, POTOPUL ! Putem plati pina la a 5-a generatie imprumuturile neeficiente facute acum....Important ca Dragnea sa scape de puscarie, ca odraslele lor sa ajunga BARONII de miine ai Romaniei....Asta-i important....si cat mai multi sa se duca PATRIHOTI IN EUROPA pe venit de 10 000 Euro/luna...Restu prostimii mamaligare, la cacat !.... Doar PSD-istii sa traiasca bine si mult, ei si odraslele lor....Ceilaltzi, la buci !....

15 aprilie 2019 22:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.