Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat, luni, la Timișoara, că rechizitoriul din dosarul Revoluției, trimis recent în judecată, ar putea fi prezentat public în câteva zile, după ce datele personale vor fi anonimizate.

"În câteva zile sperăm că rechizitoriul va putea fi anonimizat conform standardelor directivei europene în materie de date personale. Sunt niște interdicții, nu putem da date personale ale unor persoane și niște detalii care intră sub regimul acestei directive. Dar de îndată ce vor fi anonimizate datele și se va clarifica acest aspect, rechizitoriul, fiind de foarte mare interes public, va fi prezentat public pentru a se vedea cum au decurs evenimentele de la declanșarea lor și până la consumarea lor. Cert este că au fost multe sute de victime, dacă rețin 862 de morți după 22 decembrie, circa 2.000 de răniți, ceea ce este absolut impresionant și impunea un efort major pentru a da explicații acestor evenimente tragice în care au murit foarte mulți oameni și au fost răniți foarte mulți. Personal m-au impresionat cei care veneau, victimele, aparținătorii lor care veneau în audiență la Parchetul General să ne arate lucruri care au rămas de la copiii lor sau cei care veneau răniți și arătau în ce situație au ajuns”, a declarat Augustin Lazăr, la Timișoara, la o dezbatere privind independența justiției, scrie Mediafax.

Integral pe Hotnews



Comentarii

Băă tractoristule, tot mai dai din coadă?! și care-i problema? Âia cu revuluția ți-au stricat cumva socotelile cu Secu? Păi nu ți le-a stricat, boule, că dacă își puneau mintea cu voi, cred că acum erați la plantat de stuf în Deltă, ca să aveți ce tăia în toamnă! În loc să vă priponească pe viață, tântălăul de Ilici s-a făcut că vă peepsește, ascunzându-vă câteva luni în armată, ca să vă ferească de furia boborului. Pe urmă a organizat diversiunea româno-maghiară de la Tg. Mureș și v-a scos în lumină pe cai albi și mari! Și cum o faptă bună e f... de mamă, iată că vine o curvă securistă bătrână ca tine și înfige țeapa în bătrânețea incontinentă a lu taica Ilici, salvatorul vostru! Nu că-mi pare rău de el, ba dimpotrivă, dar regret că nu v-a belit el când v-a avut în palmă. E-adevărat că faci acum pe anticomunistul ca să te salvezi pe tine din căcatul bolșevic în care ești băgat până în gât, dar, orșicât, dai în continuare dovadă de o gigantică lipsă de caracter. Spre deosebire de tine, deținuții politici din hăul Aiudului, te scuipau în ochi chiar și de sub lanțurile cu care îi striveai, nenorocitule!

16 aprilie 2019 7:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.