Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a prezentat, luni, bilanţul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), precizând că sunt finanţate sau în curs de finanţare 12.681 de obiective, 70% dintre acestea fiind în mediul rural.

„Vreau să prezint un program de foarte mare succes, pe care guvernarea PSD-ALDE îl implementează încă din 2012, mai ales că s-au făcut extreme de multe speculaţii legat de acest proiect electoral. Până în anul 2012 pentru a accesa un program de investiţii, primarii şi autorităţile locale trebuiau să meargă în vreo patru ministere pentru a obţine o finanţare care nu era multianuală. Din anul 2013, odată cu implementarea acestui program, s-a creat PNDL extrem de simplu de accesat şi de eficient. Din 2013 avem acest instrument derutal de Ministerul Dezvoltării Regionale. Ne-am asumat prin programul de guvernare că ridicăm satul românesc. Peste 70% din suma alocată din acest program merge pe proiecte din mediul rural”, a afirmat Daniel Suciu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la Palatul Victoria.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.