Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul European dezbate la această oră, alături de Comisia Europeană, situaţia respectării principiilor statului de drept în România. Discuția vine pe fondul punerii sub acuzare de către Secția Specială de investigare a magistraților, a cărei înființare a fost criticată dur de instituțiile europene, a Laurei Codruța Kovesi.

Vera Jourova, comisarul european pe Justiție:

Comisia a spus foarte clar Parlamentului European că urmărește cu multă atenție și preocupare evoluțiile în legătură cu statul de drept în România.

Integral pe G4media.roComentarii

v Ce inseamna tv si presa. Astia ne transmit "discursul" lui Vera cind in sala nu era aproape nimeni, cu imagini din plenul PE. Totusi te intrebi oare Chiovesoaica are asa o mare sustinere, astia nu au auzit de protocoalele ANI cu SRI, dar de "porcariile" de procese politice? Ori lor li se par normale toate aceste lucruri?

16 aprilie 2019 23:24

Ion Georgescu Ce-mi place mie de PATRIOȚII ĂȘTIA ROMANI PURSÎNGE....^Inima lui Decebal și mîndria lui Trăian^....Dar vai de curul nostru !!!....am ajuns săracii și proștii Europei !!!i....la toate televiziunile din Europa se dau fapte eroice ale unor romani din străinătate ( trafic de droguri, trafic de emigranți, cerșătorie, curvăsărie și prostituție, se duc cu nunți și botezuri la restaurante prin Spania dar fug apoi și nu plătesc....).Europenii de acolo ne numesc MAFIA ROMANEASCA... ce alturi de Mafia Albaneză este cea mai fără scrupule și periculoasă....Te întreabă un european, de unde ești ?...și de răspunzi...Din Romania....fuge de tine și-și protejează buzunarele....Ăștia am ajuns în Europa !....Facem educația noilor generații dar 40% sunt analfabeți funcționali....Avem pe străzi un milion de tineri NIT între 16 și 25 de ani ce nici nu învață nici nu muncesc....și nici nu vor s-o facă.....Ne sunt spitalele pline de nozocomiale, murim de epidemie de gripă și rujeolă, avem carnagiu de accidente pe drumurile țării, deraiază trenurile cu noi.....doar mărim cimitirele și facem morminte noi în neștire....Dar suntem MÎNDRI PATRIOȚI ROMANI !!!....și dăm peste nas Uniunii Europene și Vestului care mai investesc la noi și ne dau fonduri de dezvoltare....PATRIOȚI ÎN EUROPA....căcat..

16 aprilie 2019 17:01

P.E. Vera Jurova: „Situația din Românica ecce foarte futilă” Când fu Tică, nu fu Tache. Când fu Tache, nu fu Tică. Ilai-ilai-la!

15 aprilie 2019 23:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.