Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat luni PSD că a început "sarabanda iluziilor" şi a criticat faptul că spitalele trebuie să plătească din fonduri proprii majorarea de 25% a salariilor pentru toate categoriile de personal.

"Un alt subiect este sarabanda iluziilor pe care partidul de guvernământ a început să le arunce în spaţiul public. Iarăşi PSD se trezeşte în campanie să spună că dă către diferite categorii, către pensionarii care au lucrat în grupa I şi II de muncă, către profesori, către persoanele cu dizabilităţi, către autorităţile locale. Singurul lucru pe care este capabil PSD să îl dea este să dea ţeapă românilor. (...) Spitalele nu o să mai aibă bani de medicamente, nu o să mai aibă bani de consumabile pentru aparatură, nu o să mai aibă bani de mâncare, nu o să mai aibă bani de dezinfectanţi, ceea ce înseamnă că vor fi transformate în zone de pericol public care intră în spital. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Sănătatea fiecărui român este pusă în pericol de incompetenţa şi de ticăloşia acestor nemernici care din disperarea de a arăta că sunt în stare de a da ceva au făcut praf bugetul, acum fac praf toate instituţiile publice", a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Gicu Pomeni electorale, mincinoase....crezute de prosti!

15 aprilie 2019 20:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.