Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va lansa miercuri cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. Evenimentul va avea loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa miercuri, 17 aprilie a.c., ora 17:00, la evenimentul de lansare a volumului „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, publicat de Curtea Veche Publishing. Lansarea va avea loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Integral pe AdevărulComentarii

v "Mare" scriitor este Ghiolbanis. Cauta sa-l ajunga pe Ceausescu, dar sper sa nu stea pe post de presedinte atitia ani. Sint curios cine sint cumparatorii, membrii de partid obligati sa o cumpere, bibliotecile, etc.

15 aprilie 2019 23:38

Ecce Kurrupt Înaintea acestei cărți EU.RO.VIZION, pe lângă "Pas cu pas" și "Primul Pas", Klaussfinkter Wurst Johannis a mai publicat sub variate pseudonime următoarele capodopere: "Mein Kampf" aka "Zbuciumul Arianusului" Vol I și II, "Tot înainte cu kuru" și "Ultima Kuminecătură". Cea mai anticipată carte însă așteptată cu sufletul la gaură de întreaga specie Homo Superior evident ecce "Zbuciumul Kurcubeului"... Dacă cartea asta ar fi de fapt mult anticipata capodoperă dar întâmplător are un titlu mai contemporan, Repetentul chiar a dat lovitura.

15 aprilie 2019 18:19

Lute Daca ar avea bun simt ar trebui sa se simta jenat dar cine sa aiba Joianis ??

15 aprilie 2019 18:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.