Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, președintele Klaus Iohannis îşi va lansa volumul „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, evenimentul urmând să aibă loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio, conform unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Cartea a fost publicată de Editura Curtea Veche Publishing. Potrivit unui comunicat al editurii, volumul este un „ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

TU.RO, măh? De unde și până când?! TU ești cu Deutschland uber alles, ce treaba (mare sau mică) să ai tu cu RO?! Eventual îți mai iei o capră mioritică și o ducl la Miami ca să-ți hrănești crocodilii cu ea. Aaa, dacă vrei să scrii despre EU, mă tare îndoi că știi mare lucru despre „rădăcinile naziste ale mUE” și despre „Planul Kalergi” sau metișizarea Evropei. Ar însemna să ai ceva idee și despre fizica cuantică, dar acest lucru ar fi de de domeniul absurdului! Hai la lupta cea mare / Kur cu kur să ne unim / Inernaționala / Cu tanti Merkel s-o făurim!

16 aprilie 2019 0:15

Ecce Kurrupt EU.RO.VIZION. Evenimentul erei noastre de fapt. Klaussfinkter Wurst Johannis dă lovitura la audiția preliminară înainte de marea finală. Practic deja a câștigat trofeul doar fluierând cu sfinkterul mega hitul "Duru duru duru duru, nu e pizdă ca și kuru". Inamicul Public nr 1 nu are o carte cu care să dea o lovitură și el, de aia nu are nici o șansă... Ghinion.

15 aprilie 2019 17:45

Tudor Ar fi curios de aflat cine i-a scris cartea.... Sau poate ca in scris se exprima mai rapid, decat in vorba... Patru ani nu ajung pentru a scrie 300 pagini... :)

15 aprilie 2019 16:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.