Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clubul Universitatea Craiova a anunţat pe site că italianul Devis Mangia a fost înlocuit în funcţia de antrenor al echipei. Îl locul italianului a fost numit Corneliu Papură. "Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.

Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna", se scrie în comunicatul Universităţii Craiova.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Un oltean din Banat ( PS In Banat majoritari sunt cei din Gorj si Mehedinti) E, daca Paputra este noul antrenor, lucrurile vor merge bine. Foarte bine ca pe vremea lui Neagu Papura, un fost hot (lotru=haiduc) care dupa ce s-au retras austricecii din Oltenia ( ca de aia au ramas in urma oltenasii mei) s-a dat stapanul Micii Valahii. Habarnistul de domn Nicolae Mavrocordat, nici nu a stiut ca austriecii parasise regiunea din cauza hotiilor si distrugerilor pricinuite de lotri. In aceasta perioada, in bataie de joc, i s-a zis lui Neagu Papura "Papura Voda". Iata care este Tara lui Papura Voda.

15 aprilie 2019 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.