Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la viitorul Chinei şi până la marea strategie globală a Statelor Unite, există întrebări ale căror răspunsuri ar putea determina cursul ordinii mondiale.

Care va fi traiectoria viitoare a Chinei? Există puţine subiecte de o importanţă mai mare pentru starea lumii decât cursul viitor pe care îl va urma China. Dacă Beijingul va continua să aibă o ascensiune rapidă, va încetini, va stagna sau se va retrage va fi de o importanţă capitală pentru echilibrul global al puterii, pentru relaţiile din toată Eurasia, rata sau amploarea schimbărilor climatice şi multe alte probleme. Însă aceasta este o chestiune asupra căreia experţii nu cad de acord şi este destul de greu să-ţi dai seama pe cine să crezi. Este China mult mai slabă decât Statele Unite şi incapabilă să le ajungă din urmă, aşa cum au spus recent Michael Beckley şi fraţii Gilli?

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul V-ati intrebat de ce tehnologia ultraperformanta s-a dezvoltat in Japonia, Coreea de Sud si China? Pentru ca in Casa Raiului in care stau, doua tipuri de galaxii din cele trei existente, spiralate si lenticulare, care includ si Calea Lactee, sunt create dupa simbolul Cercul si Calea Lui Buddha din litere bizantine rosii, stelele verzi fosforescente si nucleul lor luminos dupa un spot cu lumina din tavanul de rigips. C.RAI.O.VA. C-Casa, RAI, O-Ordine, VA-Via. Ordinea de la Via Casei Raiului; HO.USE. HO-Hydrogen, USE. Hydrogen's use. Hidrogenul (Creationismul) e folosit cel mai mult de japonezi, coreeni de sud si chinezi.

15 aprilie 2019 21:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.