Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Creţu, senatoare PSD de Vaslui, a avut o ieşire nervoasă uluitoare în faţa reporterilor emisiunii ”România te iubesc”, de la ProTV, în momentul în care a fost întrebată despre iniţiativele legislative avute în Parlament menite să-i ajute pe oamenii din judeţul care i-au acordat votul.

Gabriela Creţu (54 de ani) este unul dintre cei mai longevivi parlamentari din Vaslui, fiind, rând pe rând, deputat, europarlamentar şi senator începând cu anul 2004. Este cunoscută ca fiind soţia liderului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, însă presa locală din Vaslui scria în urmă cu doi ani că cei doi politicieni ar fi divorţat, amiabil, la notar. Informaţia nu a fost niciodată confirmată sau infirmată de vreunul dintre cei doi soţi. Soţii Buzatu-Creţu au un fiu, Tudor, propulsat la rându-i în lumea politică înaltă. Tudor Buzatu este, din 2018, secretar de stat în ministerul condus de un alt parlamentar de Vaslui, Ana Birchall.

Integral pe AdevărulComentarii

E-hee, căcații de la Hadevărul neocomunist și soroșist ecce Dumnezei pe pavimentum! Ecce și boi dăștepți! Scriu titlul emisiunii „Românico, te iubesc!” fără virgulă între vocativul „România” și verbul predicativ „te iubesc”, precum și fără semnul exclamării necesar! În schimb biografia securistică a personajelor este aproape completă. Lipsesc doar grupa de sânge, numărul de la pantofi și măsură prezervativelor pe care le folosesc!

15 aprilie 2019 15:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.