Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai agresiv decât Ceaușescu este L. Dragnea față de politicienii occidentali și companiile străine: „Așa-zișii mei colegi europeni, de la PES, cu mușchii încordați”, „suntem colonizați”, „ăștia vor să ne ia resursele”, „au distrus firmele românești”, „toată lumea vrea să profite de această țară”, „ne otrăvesc copiii cu chimicale din fructe și legume”, „ne batem cu ei sau stăm cu mâinile pe piept?”.

În urma declarațiilor Primului Agricultor al Țării despre „roșiile otrăvite” care vin din Vest, 80 de tone de fructe și legume au fost deja distruse. Dragnea își poate însuși îndemnul mobilizator al satrapului Venezuelei, Maduro: „Cu puștile pe umeri, fiți pregătiți să apărați țara de imperialiști și să săpați pentru a planta semințele care vor aduce mâncare comunității”.

Integral pe RepublicaComentarii

Ion Georgescu Ce-mi place mie de PATRIOȚII ĂȘTIA ROMANI PURSÎNGE....Inimă a lui Decebal și mîndria lui Trăian....Dar vai de curul nostru !!!....am ajuns săracii și proștii Europei !!!i....la toate televiziunile se dau fapte eroice ale unor romani din străinătate ( trafic de droguri, trafic de emigranți, cerșătorie, curvăsărie și prostituție, se duc cu nunți și botezuri la restaurante prin Spania dar fug apoi și nu plătesc....).Facem educația noilor generații dar 40% sunt analfabeți funcționali....Avem pe străzi un milion de tineri NIT între 16 și 25 de ani ce nici nu învață nici nu muncesc....și nici nu vor s-o facă.....Ne sunt spitalele pline de nozocomiale, murim de epidemie de gripă și rujeolă, avem carnagiu de accidente pe drumurile țării, deraiază trenurile cu noi.....doar mărim cimitirele....Dar suntem MÎNDRI PATRIOȚI ROMANI....și dăm peste nas Uniunii Europene și Vestului care mai investesc la noi și ne dau fonduri de dezvoltare....PATRIOȚI ÎN EUROPA....căcat.

16 aprilie 2019 10:02

Marius Ivanescu Sug EURO-poolla& #REZIST!

15 aprilie 2019 23:42

Sicterescu Sa-i belesti pula Mariusica ! Cu gurita ta...! Sictir idiotule !!!!

15 aprilie 2019 16:12

CTP-pulea, câinele de pază al capitalismului neomarxist și soroșist biruitor! Măh os de securist, bine că ți-ai schimbat poza de gogoman gânditor în plină lumină în gogoman scremut în clar- obscur. Îți este pusă astfel mai bine în evidență gura sub formă de cur de găină ouătoare de ouă cu gălbenuș dublu. Iar aiasta ți se trage de la practicile de alcov ale Conchitei Wurst, în deplin acord cu luminoasele principii umanitare ale Illuminatilor din „Accept”

15 aprilie 2019 15:23

La piata Pentru tampitii care cred in vorbele lui Dragnea ca occidentalii : "ne otrăvesc copiii cu chimicale din fructe și legume” iata de unde vin : Turcia, Polonia, Grecia, Spania, Italia, Ungaria, adica tocmai cei care n-au nicio treaba cu Dragnea. Ca sunt pline de Chimicale, n-am nicio indoiala, mai ales cele din Turcia. Dar sa stiti ca atunci cand ma duc in piata ma uit bine daca nu cumva si ai nostri-care au devenit niste habarnisti in folosirea ingrasamitelor si insecticidelor- le-au aplicat tratamente upa "ureche".

15 aprilie 2019 14:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.