Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gaz Metan Mediaş a învins, 2-1, pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a cincea a play-out-ului Ligii 1 Betano. Golurile au fost marcate de Vlad, pentru gazde, iar Caiado şi Rondon au punctat pentru oaspeţi.
Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, a comentat. "Păcat, pentru că am jucat un meci în care ne-am creat multe, multe ocazii. Problema a fost că am pierdut un pic echilibrul în anumite faze. Dar, repet, am creat multe ocazii. În faţă am greşit şi asta a fost problema noastră. Gaz Metan e o echipă care luptă pentru a câştiga acest play-out. Până acum e probabil cea mai bună echipă. Ştiam foarte bine acest lucru. Astăzi s-a întâmplat, am pierdut un meci, dar mergem înainte fără să ne supărăm şi trebuie să înţelegem numai ceea ce am greşit. Probabil multe pase greşite, asta trebuie să îmbunătăţim", a spus italianul la Telekom Sport.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.