Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru Elena Udrea își exprimă neîncrederea în loialitatea premierului Viorica Dăncilă față de PSD, susținând că nu ar fi mirată dacă Viorica Dăncilă s-ar înscrie în partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și fostă consilieră a lui Traian Băsescu, susține că are îndoieli referitoare la loialitatea premierului Viorica Dăncilă față de PSD și față de liderul partidului, Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

găozar bolşevic imbecil depistat 17:06

21 mai 2019 16:49

Ecce Kurrupt Toată ziua m-am bășit numai spermă.

21 mai 2019 16:48

Vrabia mălai Viteazul. Nutzica încă mai are amintiri din clasa întâi și apucături de pe vremea Băsăului !!! În ciuda viziunilor sumbre ale Casandrelor de prin opoziție și a onor Serviciilor din serviciul altora, madam Veorica e fimeaie deșteaptă și nu cred că se va amesteca în certurile dintre Ponta și Dragnea. Aștepați, rogu-vă rezultatul de la parlamentare și-l veți vedea pe Ponta înapoi în PSD. Deocamdată, cei doi se luptă pentru poziția de number one în PSD. Până la urmă vor găsi ei o soluție! Asta, dacă Dragnea supraviețuiește tzunami-ului securist. Apropo, Victor-Viorele, nu ți-a sunat clopoțelul în capitină că toți marii șefi ai noii Securități și ai Direcției P (Procuraturii) din aceasta au venit din Ardeal și Banat? Îți spun ceva aceste nume? Măgureanu, V. Ardeleanu, G. Maior, Dâncu, Rus, Coldea, Koveși, Lazăr. Ori ești și tu dintre ei? Cum îți explici amenințarea lui Coldea că vei fi arestat dacă faci autostrada spre Brașov? Cum vezi tendința tot mai manifestă din unele cercuri, cu care cochetează PNL-ul lui Iohannis, de desprindere a Transilvaniei de România? Dar pretinsul elitism economic și cultural al ardelenilor? Noi, regățenii, credeam că suntem mai sprinteni la minte. dar nu prea este așa! În primul război mondial, părinții sau, după caz, bunicii noștri din vechiul regat au vărsat râuri de sânge ca să împlinească visul ardelenilor „de a se uni cu țara”! Acum au pus mâna pe scârbicii și pe justiție și-i votează majoritar pe cei ce visează destrămarea „României imperialiste”!!! Ce zici?

14 aprilie 2019 17:06

Coteii lui DRACnea Daca ar face lucrul asta sa vezi laturi ce toarna golanii lui DRACnea in capul ei! Zoaie arrunca loaza de codrin stefanescu si adrian radulescu, mitraliera penala a lui DRACnea! O umplu de kkat din cap pana-n picioare vuvuzelele penalului turnator voiculescu din haznaua 3, cu spume la gura onfiereaza ciuvica si gadea...Turbeaza latrinele !!!!

14 aprilie 2019 13:34

Pute Otreapa asta idioata le mai trebuie !!!

14 aprilie 2019 12:57

Intrebarea zilei In Rrhhomanica , de cand tovarusu` a indicat sa se scoata cuvantu` "imposibil" din vocabular, totu` a devenit (normal - nu ?) posibil ! E drept ca si tampeniile de acest gen nu fac rau decat celor care fac afirmatia, da`....mai stii...?!

14 aprilie 2019 11:47

Ecce Kurrupt Să treacă la Pro Diaria ar fi un pârț cu stropi neinspirat... Dacă Miorița, pardon Viorica, și-ar dori bota lui Sfinktermans între buci și ar considera să-l trădeze pe Baciului Pizdac, ar face o tehnocrăcănare totală la 180 de grade și ar trece în kuru gol la Uniunea Sodomizați România... Acolo ecce tabăra adevăraților învingători nu la hora Minciurianului unde toți acoperiții dau din buci cu diletantism ca niște copii la serbarea Unirii...

14 aprilie 2019 11:35

Grigore Haida de....Dacă iar am început să ne uităm în gura lui Elena Udrea din Costa Rica să ne facă preziceri politice chiar că suntem proștii proștilor....Cît de idioți să fim să ne uităm la ce spune Ghiță, Udrea, Voiculescu ?....a apărut și ăsta de-a bătut un grănicer și i-a furat arma și muniția ca mare erou anti-comunist.....Suntem tare încuiați la cap !!!....și ne merităm soarta....Domnule. poporul ăsta ar fi înstare să-l voteze pe Dragnea Președinte și dacă ar fi la Jilava pentru 3,5 ani ....cu juna blondină Primă Doamna ce-i aruncă chiftele cu praștia peste gard....

14 aprilie 2019 11:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.