Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfîrșit, PSD-ul se mișcă mai deștept ! După doi ani de apariții televizate, în care a repetat pînă la exasperare liste de măsuri în favoarea susținătorilor săi, slavă Domnului, începe să joace și politic mai abil. Era de-a dreptul exasperant că în scandalul cu procurorul general, unul și același cu procurorul comunist Augustin Lazăr de la Aiud, PSD-ul s-a limitat numai la declarații. N-a organizat nici un miting de proporții (nu știu ce o fi pe la Craiova!?). Nu i-a chemat în preajma sa pe deținuții politici spre a cere împreună demisia lui Augustin Lazăr. N-a făcut mai nimic!

Integral pe CotidianulComentarii

@@Merci, mon cher! Câte ceva mai știam, dar mă uluiești cu precizia detaliilor! Sănătate!

14 aprilie 2019 21:47

@14 aprilie 2019 17:49 Pentru ca, desi te-am balacarit cum mi-a venit la gura, mi-ai raspuns frumos, si cu toate ca am ceva treaba de facut am sa-ti mai dau cateva informatii pe care nu le-ai fi aflat pe alta cale, nefiind prieten cu Basescu. Este vorba despre asa zisul stat paralel, de fapt unul dintre pilonii sai, generalul Florin Coldea.

14 aprilie 2019 19:04

@14 aprilie 2019 17:49 Toata lumea zice ca a fost propulast de un verisor al mamei sale, sef la doi s\'un sfert ( UM 0215) pe nume Dan Gheorghe. Fals! Uite informatiile: Coldea n-a excelat niciodata nici la invatatura. Este dintr-un sat din judetul Arad (Târnova). N-a reusit nici macar la liceu, dar nici scoala profesionala n-a facut, deci print-un fals ( c-ar fi angajat) a facut liceul la seral in Arad, un liceu de doi bani -Liceul industrial nr 11 din Arad. A intrat la Faultatatea de Constructii din Timisoara, sectia Cai Ferate Drumuri si (sub)Poduri( Astia erau mereu pe santiere si imabatandu-se mai dormeau sub poduri). Acolo a fost coleg de Facultate, dar si de camera cu Gheorge Falca, actualul primar de Arad si finul Lui Basescu. N-a stat la Facultate decat primii doi ani 1990-1992.( De la un liceu foarte slab era greu sa te mentii la o facultate grea). A ramas repetent si atunci a intervenit Dan Dheorge care l-a dus la Bucuresti la Academia de informatii. Nici aici n-a fost prea breaz ca nu si-a luat licenta in 1995, ci in 1996. Toate astea le spune si Dan Andronic, mai putin perioada de la Timisoara. Cand a fost promovat maiorul Coldea pe functie de adjunct la SRI, unchiul nu mai insemna nimic, mai ales ca fusese de-a lui Iliescu, asa ca Basescu avea nevoie de un om de incredere. Cine este cel mai de incredere - finul Falca. Finul Falca se cunostea foarte bine cu Coldea din perioada celor 2 ani de studentie. De ce Gh. Falca a terminat Facultatea de Constructii in 1994, adica era coleg cu Coldea, cu toate ca-i mai mare decat acesta cu 4 ani nu ma intreba, ca nu stiu!? CV lui Falca este foarte vag. Hai, salut si nu te lasa prostit ( ca esti om batran acum) de hotii astia. Stii tu la care ma refer!!!!!

14 aprilie 2019 19:03

@@Răspuns pentru cel ce mă înjură cu mare foc mai jos Mai întâi, chestia cu erata. Din viteză, eu am scris Virgil Ardeleanu în loc de Virgil Măgureanu, fapt pentru care m-ai făcut albie de porci. Nu mă supăr, pentru că ai dreptate. Îmi reproșezi însă că l-am confundat pe Imre Asztalos cu ... Virgil Măgureanu. Ai și dat erată, de altfel! Nu mă supăr și nu te înjur pentru că m-ai amuzat cu asta. Chiar îmi pare bine că s-a întâmplat, deoarece mi-ai furnizat niște amănunte pe care nu le știam despre Măgureanu. Eu îl știam din căminul studențesc și-l văzusem prin sediul Universității București (nu cel de la Piața Universității), unde se află și Facultatea de Științe Juridice, sau Facultatea de Drept, cum i se spunea clădirii. E asdevărat, acolo se afla și Facultatea de Filosofie, dar, cum nu mă interesa cu nimic persoana acestui individ, am rămas cu impfresia că era „de la Drept”! Mulțam pentru informații. Îl detest și eu pentru felul cum a reconstruit, împreună cu Iliescu, vechea Securitate. Despre Iliescu, pe care l-am cunoscut și personal într-o tătășenie din care s-a născut Cenaclul Flacăra, Inițial s-a numit „Junimea”, cred că s-a dovedit un papagal de mare clasă: În loc s-o rupă complet cu comunismul și să desființeze Securitatea, cum au făcut nemții cu STASi al lor, a cârmit-o spre „democrația originală”, prin ocrotirea Securității și a Procuraturii comuniste. Și a ieșit ce vedem astăzi cu ochii! Tartorul care l-a tras însă de sfori și l-a împins în prim-plan a fost Silviu Brucan, cel care l-a adus și pe Soros în România, pe 23, sau 24 decembrie 1989. A venit cu primul avion care a aterizat la București după ziua inaugurală a așa-zisei revoluții române și sub umbra lui am rămas! Hai să trăiești!

14 aprilie 2019 17:49

Marius Dobe fost purtator de cuvant al pSD "PSD a intrat din păcate pe un drum fără întoarcere. Un drum antieuropean. Un drum al extremei şi al populismului. Cu un discurs al urii, menit să divizeze şi să antagonizeze clasele sociale. Dar social democraţia nu este despre ură. Social democraţia înseamnă incluziune, toleranţă şi bunăstare, şansă la viaţă şi la dezvoltare personală. Am cumpănit îndelung şi am luat o decizie importantă pentru mine. Din aceste considerente, prieteni, de astăzi (sâmbătă n.r.) sunt Pro Romania! Singura alternativă social democrată şi europeană din România!", a mai scris Adrian Marius Dobre.

14 aprilie 2019 17:00

PS.Erata "Imre Asztalos cu Virgil Ardeleanu"

14 aprilie 2019 16:49

@13 aprilie 2019 22:22; 14 aprilie 2019 9:47; 14 aprilie 2019 9:56; 14 aprilie 2019 10:47 Acest jeg ordinar care face taote comentariile amintite si altele de mai jos, este din categoria celor imbuibati de sistemul pizdit condus de Dracnea. Poate fi vreun scribalau pe la vreo fituica. Daca n-ar face parte din acest sistem n-ar sari sa-l apere de cate ori cineva il ataca, fie ca este chiorul de Basescu care in nemernicia lui nu avea nevoie de autostrazi, dar isi ridica proasta de fata la rang de parlamentar european sau amanta/taitoarea la rang de minstru, fie ca sunt aceste doua partide aparute noi .USR si Plus sau mai vechiul partid infestat si ala la fel ca psdul de hoti. Drumul pe care il urmeaza Dracnea este aproape la fel ca cel pe care altfel il uraste- Basescu. Singura lui deosebire este ca pentru o curva el nu si-a lasat familia. Celalalt a lasat-o. Cineva mi-a soptit ca era prea multa averea si ca trebuia sa fie "risipita". Ce zici jeg uman? Sa-l confuzi tu pe ungurul Imre Asztalos cu Virgil Magureanu????Habar n-ai sa te documentezi. Imre Asztalos, ungur de felul lui sau evreu/ungur, in niciun caz roman, ( de ce? pentru ca eu sunt documentat) nascut in 1941 in Ardealul de Nord ocupat de unguri si golit de evrei si romani.

14 aprilie 2019 16:45

@13 aprilie 2019 22:22; 14 aprilie 2019 9:47; 14 aprilie 2019 9:56; 14 aprilie 2019 10:47 Nu a fost admis la un liceu militar in anul 1955, asa ca a luat calea Banatului ( judetul Arad facea parte din Regiunea Banat) unde a lucrat ca zilier la IAS Cenei, apoi s-a inscris la Scoala Tehnica Textila, o scoala profesionala/ clasa de mecanici industria textila, pe care a absolvit-o in 1959, la 18 ani.Intra in UTC si repede este racolat de securitate. Urmeaza liceul la seral pe care il termina in 1964, la 23 de ani. Si acum surpriza, mecanicul textilist ajunge student la Filosofie ( sa-i zicea, dar era Socialism stiintific) la Universitatea din Bucuresti, pe care o absolva in 1969, la 28 de ani cand isi schimba si numele din Imre Asztalos in Virgil Magureanu(?). Intre timp se infiinteaza Academia Stefan Gheorghiu si \"filozoful\" roman get-beget ( din mosi stramosi in limba turca) ajunge cadru didactic ( asistent universitar). Sa-ti amintesc imbecilule ca la acea vreme liceul era dupa model sovietic asa zisa Scoala Medie si era doar de 10 clase. Prin urmare se termina facultatea pe la 20-21 de ani. Probabil a avut o activitate \"remarcabila\" ca turnator si este incadrat ofiter activ la Securitate. Este rechemat la catedra de Socialis Stiintific de catre Lev Oigenstein ( Leonte Rautu) (?) . De restul activiatatii nu-ti mai povestesc pentru ca este vinovat impreuna cu Iliescu de toate nenorocirile care au venit asupra Romaniei dupa 1990. Ar trebui condamnati pe viata! Asa ca vezi cum te-ai documentat? Ce tampenii ai scris .....ca a facut dreptul ....ca asa si pe dincolo....Esti cel mai mare dobitoc cu care am intrat in contact, fie si in scris. Hai mars in pizda ma-tii de imbecil. Mi-am pierdut prea multa vreme cu tine!

14 aprilie 2019 16:44

Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt i s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot în sondaje....Așa că Iohannis v-a defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cu o Prima Doamna cizelata și loială,este cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii, se integreaza bine in forurile internaționale....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid și acum cînd PES-ul a înghețat relațiile cu ei)....Nici măcar SUA nu i-a dat Viză.... ca la ultimul Borfaș...Noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???..

14 aprilie 2019 11:07

@Ion Pop Bă boule, du-te și fă-i o felați Băsăului! Reproduci cu admirație din pledoaria sa că n-ar fi vinovat de plecarea medicilor. Păi nu el le-a spus: - De ce mai ardeți gazul pe aici, fraților, că noi nu avem cu ce să vă plătim”?! NOI, adică el și gașca sa de pedeloproși nu aveau bani pentru medici, dar aveau bani de prăduit de la Fondul Proprietatea, de la Microsoft, de la ALRO, de la Nana, de peste tot unde mai erau ceva bani. Ca medicii să plece, le-a tăiat mai mult de 40% din venituri, le-a închis spitalele, a pus directori PDL-iști la spitale, care au făcut prăpăd în fondurile pentru sănătate, a vrut să-l belească pe doctorul Arafat și să nenorocească serviciul de ambulanță, încercînd să-l dea pe mâna lui Cocoș al lu madam Nutzica, precum și a unui gang de interlopi și multe alte blestemății făcute de acest bandit de Basescu. Uite, boule de Ion Pop, că hulitul Dragnea le-a asigurat salarii căt de cât decente medicilor și personalului sanitar. Băsescu le-a dat, în schimb, salarii URIAȘE securiștilor și procurorilor, binomului, statului paralel, pe care s-a bizuit pentru a jefui țara în liniște și pentru a trăda nepedepsit poporul român în favoarea unor interese străine, de unde o putea lua, altfel, pe cocoașe de nu se vedea! Sigur că „pușcăriașul cu antene”, care l-a demascat tot timpul pe Băsoi, este acum „vinovat” de patriotism ridicol și de promovarea interesului național. Iar tu, care te caci pe tine de cât ai mâncat de pe urma Băsăului, nu poți să nu fii răspândacul minciunilor sale perverse.

14 aprilie 2019 10:47

Erată Virgil Măgureanu, nu Ardeleanu, deși, nu știu cum dracul, toți marii noi securiști ai țării ne-au venit din Ardeal, în special de la Cluuuj! Măgureanu a studiat dreptul la București, era destul de mărunțel și-și plimba nasul pe sus prin căminul studențesc Carpați, deasupră Librăriei Eminescu de pe strada Academiei, colț cu bd. Elisabeta. Stirpea lui era însă de ardelean cu pălinca în gât.

14 aprilie 2019 9:56

Mostră de imbecilitate securistică!!! Citiți, oameni buni, argumentația idiotului care susține că „cei doi EROI ai neamului” ar fi, de fapt, niște infractori de drept comun”. Îl are în vizor mai ales pe generalul în rezervă Marian Iancu, despre care afirmă că a fost ”securist greu” ajuns în conflict cu superiorii săi. Păi aici este problema. Omul avea studii juridice și nu era de acord cu practicile securiste din justiție! Dacă torționarul Augustin Lazăr adopta aceeași poziție, era acum EROU NATIONAL! Dar nu. El a simțit că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior când a fost promovat de Securitate în postura de a-i afunda și mai adânc pe deținuții politici în iadul de la Aiud! Ca să-l calomnieze și mai tare pe fostul deținut Marian Iancu, postacul amintește de scurta colaborare de după revoluție cu Virgil Ardeleanu, ale cărui furăciuni și ticăloșii de securist de școală nouă le pune, implicit și în cârca fostului deținut politic! Despre celălalt EROU, Ion Muntean, reia teza mincinoasă a vechilor securiști cum că ar fi atacat și dezarmat de pistolul mitralieră și de muniție un grănicer în prezența a doi martori, graniceri și ei și înarmați până în dinți. Iar asta cu mâinile goale, ceea ce nici faimosul erou de film american Rambo n-ar fi putut-o face! Dar culmea aberației este atinsă de postacul securist când ne acuză pe noi ceilălalți, „adversari ai președintelui”, că ne-am „înfrupta din avuția poporului” și „nu ne pasă de ceilalți”!!! De parcă noi, și nu Iohannis, ne-om fi croit dormitor de un km pătrat la vila Lac 3 și ne-am fi montat încălzitor de burlane la Cotroceni ca să nu ne cadă, Doamne ferește, vreu țurțure de gheață în căpățâna pustie de neuroni!

14 aprilie 2019 9:47

@@@Adevărul despre cei doi EROI ai neamului. Mă băiatule, eu nu fac urmăriri securistice la adresa nimănui. Am însă niște repere principiale de natură morală. Acest Iancu Marin a ajuns la Aiud, secția deținuți politici pe vremea lui Ceaușescu. Am înțeles că lucrase în magistratura militară (?) și nu a fost de acord cu anumite aspecte ale justiției comuniste. Pentru că a fost militar, odiosul Lazăr i-a refuzat de 4 (patru) ori eliberarea condiționată, deși îndeplineaa condițiile! La fel Iulius Filip, fost maistru militar, a fost pedepsit îngrozitor, de același Lazăr, pentru anticomunismul său. In al doilea rând, fostul ofițer magistrat Iancu Marin, după efectuarea condamnării, a fost trimis să lucreze la demolari de clădiri. Din această poziție a ajuns să participe la revoluția din din decembrie 89, și nu oriunde, ci la ridicarea baricadei de la Intercontinental și la confruntările de acolo. Câțiva pași mai încolo, în dreptul Sălii Dales i-a fost împușcată fiica! Cum poți tu, securist idiot, să-l consideri un infractor de drept comun? Nu am documentarea securistică să știu în ce măsură a colaborat sau nu cu Măgureanu, propaganda voastră minte cu nerușinare și denaturează adevărurile neconvenabile. Era însă cumva normal ca noua Securitate să-l recupereze. La gradul de general l-a înaintat Constantinescu, cel „invins de servicii”. Pe măsură ce noua securitate și-a reluiat vechile năravuri, personajul nostru a fost aruncat din nou ca o măsea stricată! Și veniți voi, pârțăngăii tineri și citiți ca pe Sfânta Biblie, ideologia și metodologia securității soroșiste și trădătoare de țară de astăzi!

13 aprilie 2019 22:22

@@Adevărul despre cei doi EROI ai neamului Am bagat de seama, dar mai ales stiu cum lucra Securitatea. Ca drept dovada unul dintre cei doi EROI a ajuns general in rezerva dupa ce-l slujise pe Magureanu, pe numele lui adevarat Asztalas. Nu stii cine a fost Asztalas? In afara ca a fost seful SRI ( deci era bine angrenat in SECURITATE), a contribuit din plin la pierderea petrolului romanesc. Prima lovitura a fost Rafinaria Crisana din jud Bihor, unde se facea cel mai bun bitum din Europa. Prin banca Columna a falimentat-o. Nu-ti mai spun ca nu mai am spatiu si nu vreau s-o lungesc caci si asa nu pricepi nimic. Sa stii ca eu stiu bine cum lucrau "cei cu ochi albastri". Dar sa revin la problema,ei, ce zici, nu l-au facut disparut pe M Iancu,ci l-au reabilitat si ridicat ( poate iti place inaltat) in grad. Stii imbecilule cam ce pensie are? Nici nu te intereseaza! Pe voi cei care va infruptati acum din avutia poporului, nu va intereseaza de ceilalti. Asa sa va ajute Dumnezeu! Citeste si tu reluari din Jurnalul National, ziar pe care numai imbecilitatea ta il poate considera de partea opozitiei/presedintelui. Cititi si voi https://www.comisarul.ro/articol/fost-ofiter-de-securitate-adjunct-al-lui-magureanu_994515.html

13 aprilie 2019 17:51

@Adevărul despre cei doi EROI ai neamului Măi gunoiule securist, pe cine vrei tu să prostești?! Chiar nu știi că, în ultimii ani ai comunismului, regimul ceaușist își reprima oponenții sub acoperirea unor procese de drept comun măluite? Vii tu acum, un propagandist de doi bani, și ne bagi pe gât drept adevăruri absolute așa-zisele „probe” invocate de Securitate?! Hai să-ți relatez cazul unei doctorițe de excepție în psihiatrie, care, deși nu era membră de partid, fusese adusă la Spitalul de la Voila, lângă Câmpina, unde se tratau (sau se odihneau) grangurii regimului ceaușist. Acolo l-a avut pacient și pe Nicu Ceaușescu, pe care, efectiv, l-a transformat într-un tânăr normal și responsabil. Aceasta însă cu prețul deconectării sale psihice de sub presiunea malefică a mamei sale, fapt care i-a displăcut profund „tovarășei”. Cum doctorița tocmai refuzase să pună diagnostice psihiatrice false unor dizidenți politici pentru a fi internați cu forța în spitale de cronici mintali, i-a fost intentat un proces cum că ar fi luat bani de la asemenea „pacienți”! Înscenarea procesului a decurs fulgerător, iar distinsa doctoriță a fost aruncată în pușcăria de la Codlea, unde, timp de doi ani a fost supusă unui regim de exterminare fizică și psihică. Cazul său a răbufnit însă la Europa Liberă și însuși fostul președinte american Jimmy Carter a intervenit la Ceaușescu și a scos-o din România. În State, românca a făcut o frumoasă carieră medicală. La începutul anilor 90, a revenit în țară pentru a-și recupera documentele de stare civilă. Spre stupefacția sa, a constatat că în arhivel românești nu se mai afla nici o urmă a existenței sale pe acest Pământ. Așa lucra Securitatea, idiotule!

13 aprilie 2019 16:55

Bumerangul Am mutat toate postarile facute ieri si care astazi, prin bunavointa administratorului site-ului nu au mai aparut. Chiar si cele ale lui Kurrupt etc,etc, etc comentate putin

13 aprilie 2019 13:17

Adevarul despre cei doi EROI ai neamului Primul IM. Despre Ioan Muntean s-a mai scris: un infractor de drept comun, recidivist, care a în anii ’80 a atacat un grănicer și i-a luat pistolul-mitralieră și muniția. Chiar dacă încerca să evadeze spre libertate, trecând ilegal granița, Muntean nu poate justifica violența cu care l-a atacat și dezarmat pe grănicer. În orice regim, dictatorial sau democratic, aceasta este infracțiune gravă. În fond, tânărul grănicer nu era vinovat că regimul dictatorial își ținea cetățenii închiși ca într-o cușcă. Si daca asa-i vorba atunci ILIESCU, tatal lui DRAGNEA (militianul) si tatal lui Tariceanu ( turnatorul Amadeo Lazarescu) au facut mult mai mult rau decat Lazar, care iata, intr-o comisie fiind, n-o fi luat el hotararea de unul singur de a nu-l elibera conditionat pe IM. Al doilea. Mult mai revoltătoare este situația lui Marin Iancu. Să-l prezinți pe un fost securist „greu” ca fiind disident anticomunist este o blasfemie! Iancu a fost un ofițer din aparatul de represiune care, la un moment dat, a ajuns la conflicte cu superiorii săi. Marin Iancu este un personaj sinistru, pe care o ciudată contorsiune a destinului l-a proiectat, în aceste zile, drept un deținut politic sau, și mai grav, un disident anticomunist. Chiar și propria mărturie (evident, mult colorată în roz), făcută în 2009 ziaristului Toma Roman Jr pentru „Jurnalul Național”, ne oferă imaginea unei false victime. Va dati seama ca JURNALUL NATIONAL numai de simpatii fata de opozitie sau presedinte nu poate fi banuit ! Cititi si voi https://www.comisarul.ro/articol/fost-ofiter-de-securitate-adjunct-al-lui-magureanu_994515.html

13 aprilie 2019 13:13

Va mai trebuie dovezi? Mai boule de Nistorescu, Augustin lazar n-a fost tortionar. Tortionari au fost cei ce i-au schingiut pe detinuti in inchisori Cum e cazul Visinescu sau Ficior, dar tu sigur ai fost unul care ai turnat la securitatea comunista. Acest "simbol al ziaristicii" acest "moralist al societatii romanesti" n-a fost in stare sa intre la facultate. A facut armata Securitate unde a fost racolat, tocmai pentru ca n-a reusit la facultate, desi a terminat liceul cu XI clase in 1965, iar la facultate a intrat abia in 1970. Este un fel de Tudorel Toader, dar mai batran. Dar sa revin. El este acuzat ca a fost TURNATOR al SECURITATII. Toti clujenii care au urmat cursurile unei facultati din UBB, in acea perioada, stiu asta. Pe Ioan BUDUCA, colegul lui de facultate si acum de ziar, il stii? Ia sa-l intrebi ce spunea cand mai tragea cate un cognac in barul de la Chisineul Cris, oras in care a fost profesor de limba romana pana in 1978. Dar pe Ion CRISTOIU, un ziarist cunoscut, il stii? Ia vezi ce zice despre Nistorescu : *"(.CN.) a scris într-o publicație a Securității de la Madrid, sub pseudonimul Bogdan Nisipoiu, articole comadandate și plătite de Direcția de Informații Externe a Securității" *"(.CN.) uită că Revoluția din decembrie 1989 l-a prins în misiune pe șantierele românești din Orientul Apropiat" https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nistorescu-in-2009-n-am-fost-printre-cei-acoperiti-pe-afara-daca-scoate-cineva-o-dovada-e-in-ordine-911384 nu

13 aprilie 2019 13:05

George Marea tragedie a Romaniei anul ăsta este că PSD-ismul n-are candidat eligibil in alegerile prezidențiale....Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt i s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot în sondaje....Așa că Iohannis va defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cu o Prima Doamna cizeleta și loială,este cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii, se integreaza bine in forurile internaționale....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid și acum cînd PES-ul a înghețat relațiile cu ei)....Nici măcar SUA nu i-a dat Viză.... ca la ultimul Borfaș....Păi ce, noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???....Cu o Primă Doamnă curvuștină ce strică casele bărbaților aflați în criza de a doua vîrstă.....Să ne înjosescă pe noi romanii toți în lume și-n

13 aprilie 2019 13:04

Marius Ivanescu de la Timisoara, nu te supara, asa-s eu dupa ce sug EURO-POLA mincinosilor de PIZDEI, nu pot dormi noaptea si vreau sa corespondez cu cineva. Tu vad ca nu vrei asa ca iata ce ti-am scris: Distribui gratuit acadele (din zahar vopsit, n.m.) în forma de EURO-poolli pe batz (din lat. "bacilus", n.m.), cu "nucleul dur" din martzipan roz!

13 aprilie 2019 13:02

USR PLUS bulangii îti foote inprint ... copiii! Votati Barna-Ciolos, sugeti EURO-poolla si #REZISTATI! Suptul cregulat al EURO-poollii provoaca efecte halucinogene (e ca si cum ai trage "microdoze" pe EURO-rât ca sa iesiti în chilotzi la metrou, .n.m.) si ajungi (în tmp record, n.m.) sa crezi ca detinutii politici sunt infractori sa ca securistii ceausisti de teapa lu' Dacian Romanian Technocratzian Pizdosh sunt EURO-Sfintzi-Martiri! Ceea ce-i scris mai sus vin din mintea mea intunecata dupa ce-am supt EURO-poolla si am patit pe propria piele, cum se zice, efectul suptului si din Wrust ( zis pe romaneste carnatul pulii) si linsului Kochitei (zis pe romaneste linsul pizdulicii)

13 aprilie 2019 12:59

Marius Ivanescu Fie EURO-poolla cât de rea, tot mai bine 'n gura mea! Ivanescule, stii eu sunt tembelul care nu poate sa doarma noaptea. Sunt tot timpul cu EURO-pula in gura si cu Wrustul lui Dragnea in kurrrupt. DE aia am scris ce-i mai sus

13 aprilie 2019 12:54

Mizerabilul Cornel Nistorescu Va mai trebuie alta dovada? Culmea nesimtirii, un turnator recunoscut al securitatii comuniste, acest Nistorescu, intrat la facultatea de Filologie a Universitatii BB din Cluj-Napoca dupa ce-si satisfacuse stagiul militar la o unitate a securitatii, unde de altfel a si fost racolat, acest individ cu CINCI NEVESTE vine si da lectii de moralitate poporului ROMAN si in particular SOCIETATII TIMISOARA. Nu-i asa BUDUCA?. ( Buduca si Cristoiu il stiu bine pe acest TURNATOR) Voi, acei romani nemernici si turnatori ai fostei securitati comuniste ati furat idealurile REVOLUTIEI din TIMISOARA, ati pus mana pe putere, totodata erati prea MULTI impotriva PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA si in SPECIAL AL PUNCTULUI 8, asa ca 30 de ani v-ati lafait in functii BANOASE, ati FURAT POPORUL ROMAN- nu numai prin cel mai corupt partid PSD- ci v-ati infiltrat oameni si-n celelalte partide pe care de fapt ati dorit sa le DISTRUGETI. Primul a fost PNTCD, iar rezultatul se vede prea bine in acest individ numit .PAVELESCU. Evident ca nici PNL n-a scapat de aceste infiltrari Din fericire a rezistat, si inca rezista, evident nu asa cum ne-am fi dorit unii dintre romani ( cei de buna credinta). Adica ROMANII PATRIOTI si nu romanii PATRIHOTI cum ar trebui sa apara in sloganul partidului psd: PATRIHOTI IN EUROPA , Roamania merita mai mult! De la voi? Pe voi numai focul iadului va poate curata!!!

13 aprilie 2019 12:52

Ce zice o fosta nevasta ( a catea?) a acestui mizerabil securist CN? Cornel Nistorescu, unul dintre cei mai cunoscurti ziaristi de dupa Revolutie, conduce in prezent ziarul Cotidianul, in paginile caruia scrie in fiecare zi articole impotriva partidelor de opozitie si mai ales impotriva presedintelui Roamaniei. Iata ce spune fosta sotie (UNA dintre multele lui sotii) despre artcolele lui, in special despre cel intatitulat “Mizerabil, domnule presedinte. Mizerabil!”: “De când ne-am despărţit, n-am rostit nici măcar un cuvânt defavorabil la adresa fostului meu soţ, nici el la adresa mea...Ni s-a părut amândurora de prost gust să o facem, într-un spaţiu în care toată lumea îşi spală rufele în piaţa publică, dar, mai ales, nu am avut ce vorbe rele spune unul despre celălalt. Ne-am despărţit amiabil şi am păstrat legătura. O fac acum, contre coeur şi cu mare tristeţe. Pentru prima şi ultima oară! Dacă n-aş fi divorţat acum 17 ani de Cornel Nistorescu, aş fi divorţat acum! Mi-e ruşine pentru el! Mizerabil, Cornel! Mi-ze-ra-bil!”, a scris Monica Nistorescu.

13 aprilie 2019 12:51

De ce a devenit periculos Lazar? Explicatia e simpla, mai ales pentru cei care-si pun intrebari si vori un raspuns credibil- daca s-ar putea sa fie chiar adevarul. Imediat dupa ce au luat puterea psdistii lui Dragnea, nu ai lui Ponta, problema lor a fost sa scape de dosare. Hoti au fost si sunt in toate partidele, dar, pentru ca la guvernare au fost cel mai mult tip psdistii, este, probabilistic daca vrei, sa fi furat mai mult. Prin urmare, pericolul mare nu venea de la Procurorul General al Romaniei, ci de la DNA. De aceea, cand mergi la lupta ii ataci pe dusmani pe rand, asta stie orice strateg. Asa ca atacul a fost asupra LC Kovesi, si numai dupa ce au terminat-o s-au dat Augustin Lazar, pentru ca acesta era PG de putin timp si inca nu se aratase periculos. Evident ca nimeni nu l-a atacat pe lazar pentru ca nu avea niciun motiv, cu toate ca era in mare voga condamnarea lui Visinescu- care era un nimic la acea vreme sau condamnarea lui Ion Ficior . Cum iti inchiipui tu ca nu l-ar fi atacat atunci si pe Lazar? Nu aveau niciun motiv si nu aveau nici frica lui. Numai dupa ce dosarele Revolutiei, Dosarele Mineriadei si inclusiv a demonstartiei din 10 august 2018 au ajuns sa depinda de Procurorul General, abia atunci l-au "cauta" la acte pe Lazar. Nu-i simplu? Vezi numai ce destept era si Tudorel Toader!

13 aprilie 2019 12:49

Ion PSD-ul cu penalul in frunte si cu un Nicolicea cu facultatea facuta undeva prin munti, vor sa puna mana pe justitie ! Romani mergeti la vot !

13 aprilie 2019 11:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.