Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei patru taximetrişti cercetaţi pentru agresarea unui tânăr din Galaţi au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 45 de zile şi au interdicţia exercitării profesiei de taximetrist, pe aceeaşi perioadă, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 ani, bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani şi i-ar fi sustras telefonul mobil, sunt cercetaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

Integral pe AgerpresComentarii

Nicolae Buna ziua. As vrea doar sa observati ca mai important este sa elimini Uber si alte firme din "comertul" cu taxiuri decit sa scapi de astfel de specimene pe care le vezi zilnic in trafic.

13 aprilie 2019 15:04

Europeanul Mda. Cam blândă sancțiunea pentru trei acuzații pentru care alții au stat la "mititica" luni întregi, înainte de a fi trimiși în judecată! Probabil că onorată instanță a considerat că nu sunt un pericol public...

13 aprilie 2019 10:18

Adrian Pacat ca astfel de indivizi lasa impresia ca astia sunt o gasca de hoti si huligani,Colegii nu trebuie sa vina in hoarda ca sa molesteze ci ar fi trebuit sa vina sa aplaneze dar s-a vazut cu ce intentii contondente au aparut si mai si fura .Eliminati astfel de indivizi dintre voi !!!

13 aprilie 2019 6:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.