Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vineri 12 aprilie, la Piteşti a început a 42-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expoziţie florală din România. Deşi vremea a fost una foarte rece, temperatura nedepăşind opt grade Celsius, sute de copii de grădiniţă şi elevi au fost puşi să defileze îmbrăcaţi foarte sumar şi tremurând de frig în faţa a numeroşi oficiali, care au stat la o tribună.

În prima parte a paradei au fost puşi să defileze îmbrăcaţi sumar, doar în tricouri sau cămăşi şi pantaloni sau fustiţe, sute de copii de grădiniţă. Parada copiilor de grădiniţă şi a elevilor în faţa oficialilor a durat aproape o jumătate de oră. Iar acesta nu a fost singurul moment delicat. La un moment dat, mai multe majorete au dansat minute în şir îmbrăcate doar în tricouri cu mânecă scurtă şi fustiţe. Asta în timp ce sutele de oficiali prezenţi, în frunte cu vicepremierul Ana Birchall, aveau paltoane, haine groase sau sacouri.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Nu este prima data când avem evenimente din astea la Pitești,vă aduceți aminte faza cu Dancila și clica pesedista? IArgesul e pesedizat la maxim.

12 aprilie 2019 16:51

bobocc Votați cu Koveși! Votați cu Lazăr! Cei mai buni și mai demni fii ai poporului! Restul e burghezie și moșierism!

12 aprilie 2019 16:15

Gicu De vina sunt parintii, care au acceptat... Nu trebuie sa te arunci in put, daca-ti spune cineva. Avem creier cu care trebuie sa gandim si nu trebuie sa il lasam sa fie spalat de propaganda PSD-ALDE

12 aprilie 2019 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.