Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incapacitatea noastră de a ne despărți de partea cea mai întunecată a trecutului comun ne-a oferit trista șansă de a fi trăit în ultimii treizeci de ani alături de oameni care pot fi considerați drept produsele cele mai reușite (și nereușite în același timp) ale ultimului deceniu al comunismului. Reușite și nereușite, întrucât epoca s-a întruchipat desăvârșit în personaje sinistre: reușita epocii este de fapt eșecul nostru, al tuturor.

Îmi vin astfel de gânduri de fiecare dată când îl ascult vorbind și îl văd scriind pe Tudorel Toader. Omul acesta a reușit să producă în juru-i o fascinație cum rareori am putut întâlni: fascinația pe care ți-o produce revelația faptului că el poate gândi și acționa dincolo de orice s-ar fi putut gândi și acționa cu capacitățile unui om obișnuit. Fascinația unui narcisism pe care nu l-am văzut la niciun om politic în anii aceștia chinuiți și confuzi.

Integral pe RepublicaComentarii

Urinel Toader, sinistrul justitiei V-as fute-n cur pe toti, dar sunt ocupat. Fut in cur justitia.

11 aprilie 2019 15:02

Ma Toader Vezi ca rautatea iti iese din nou. Degeaba ti-ai extirpat BUBELE, alta iti iese pe nas. Dumnezeu ii inseamna pe oamenii rai. Este si o vorba in limba romana, cu o frecventa mai mare tocmai in Moldova : Fereste-te de omul insemnat. https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-veche-vorba-spune-fereste-te-de-omul-insemnat-de-dumnezeu-la-ce-se-refera-de-fapt-aceasta--148757.html

11 aprilie 2019 14:20

mai tontonel toader, cum iti explici tu faptul ca numai si numai cei care au acces direct la banii publici sunt... nedreptatiti de politisti, de procurori, de judecatori, ca sunt anchetati ilegal, ca sunt urmariti penal ilegal, ca sunt condamnati tot ilegal? De ce numai aia, de ce SRI, DNA, Parchetul, Judecatoria, Tribunalul, Inalta Curte, nu il nedreptateste si pe badea Ion din Cucuietii din Deal, ca pentru asta ar fi chiar simplu. Il iei dimineata pe badea Ion si pana la ora 10 lamuresti totul. Si ce are, si cat are legal, si daca a furat, cum si unde si cat a furat. Ar fi simplu, nu ca in cazul nedreptatitilor de la Ciuma Rosie, care au si multiple proprietati, si multiple afaceri economice, si pe el, si pe sotie, si pe amanta, si pe soacra, si pe verisoara, si pe vecina, a caror valoare se ridica la multe milioane, zeci de milioane, sute de milioane, iar el, dintr-o leafa la Stat nu poate justifica nici macar 1% din ce are. Dar, in conceptia voastra, tot el este persecutat de Justitie, ca el vine la Antena 3 si spune ca e nevinovat. Iar la voi o vorba la Antena 3 e mai valoroasa decat munca a sute de specialisti, de la Politie, de la DNA, de la SRI, de la etc., care de aceea sunt platiti. Sa lupte cu raufacatorii. Si sa castige lupta!

11 aprilie 2019 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.