Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astăzi, 11 aprilie 2019, șira spinării Justiției din România poate fi frântă în două. Cu consecințe incalculabile asupra întregii societăți.

Florin Iordache, de meserie asaltangiu asupra Justiției de mai rău de 2 ani, cere CCR să desființeze hotărârile completurilor de 3 judecători ale Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe motiv că nu au fost alcătuite din magistrați specializați în fapte de corupție. Lăsând la o parte că acțiunea lui Iordache este contestată procedural, întrucât nu avea atribuția să sesizeze CCR din poziția de președinte cu delegație al Camerei Deputaților, o asemenea reclamație este pur și simplu o insultă la adresa Curții Supreme a României. De fapt, asaltangiul Iordache afirmă că nu orice judecător al Înaltei Curți e abilitat să judece într-un proces de corupție. Deci că un magistrat poate obține acest rang maxim în justiție fiind incapabil să judece corupția, între alte cauze penale.

Integral pe RepublicaComentarii

CTP mai taios ca niciodata Fac spume bolsevicii.

11 aprilie 2019 12:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.