Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rău am mai ajuns! Avem un procuror general care nu era decît un copoi comunist pus să latre la disidenți și să le bage mințile în cap. S-au schimbat vremurile, epocile și sistemele și noi facem dreptate cu aceeași coadă de topor. Nici ministrul Justiției nu-i mai breaz.

Este doar mai prețios. Patinează mai bine în fața duduilor cu microfonul în gură. Încă nu știm dacă Tudorel Toader a arestat mai mulți decît Augustin Lazăr. Nu avem nici un documentar despre victimele lui Lazăr. Nu avem nici despre cele ale lui Livia Stanciu: o știm doar pe Rarinca. Ce legături a avut ea cu SRI-ul la Galati? Are și doamna teză de doctorat? Este ca a prietenei sale Codruța Kovesi, cu numai 5% rahat: Cum stă doctoratul lui Augustin Lazăr? Este despre cum să le bagi mințile în cap celor care îl înjurau pe Nicolae Ceaușescu: Despre cooperarea Luluței cu SRI trebuie să o trecem la colaborări. Sau pe românește „pe o mînă‘‘.

Integral pe CotidianulComentarii

alupigus IMBECILA FEMEIE !

10 aprilie 2019 21:37

Chiar rau am ajuns! Avem un presedinte de camera deputatilor condamnat penal definitiv.

10 aprilie 2019 19:59

Manjitul de Nistorescu, bineinteles! Cum altfel?!

10 aprilie 2019 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.