Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia lui Kim Kardashian (31 de ani) de a băga divorţ de baschetbalistul Kris Humphries (26 de ani), cu care s-a măritat în luna august, în cadrul unei ceremonii fastuoase, a alimentat teoria potrivit căreia mariajul celor doi a fost doar de faţadă, dat fiind că a durat numai 72 de zile. Cu toate acestea, de-a lungul ultimelor decenii, Hollywoodul a cunoscut multe alte căsnicii cu viaţă foarte scurtă. Iată un top al altor mariaje efemere din lumea VIP-urilor.

1. Rudolph Valentino şI Jean Acker: 6 ore
Actorul Rudolph Valentino, un fel de Brad Pitt al anilor '20, a rămas în istoria Hollywoodului drept soţul cu cea mai scurtă căsnicie. El a fost însurat cu actriţa Jean Accker timp de numai şase ore, cei doi despărţindu-se imediat după nuntă, pe motiv că s-au căsătorit dintr-un impuls şI nu se cunoşteau decât de câteva zile.2. Zsa Zsa Gabor şI Felipe de Alba - 24 de ore
Actriţa americană de origine maghiară nu a suportat să fie măritată cu actorul Felipe de Alba mai mult de o zi. Cei doi s-au căsătorit în 13 aprilie 1983, dar şi-au anulat căsnicia a doua zi.

3. Britney Spears şI Jason Alexander - 55 de ore
Cântăreaţa Britney Spears a fost în culmea fericirii în 2004, când s-a măritat cu iubitul ei , Jason Alexander, în Las Vegas. Bucuria s-a evaporat repede şI, 55 de ore mai târziu, fiecare o lua pe drumul său. "Ne uitam unul la altul şI am zis: 'Hai să facem ceva nebunesc! Hai să ne căsătorim, doar de amorul artei'", a povestit ulterior Alexander.

4. Dennis Hopper şI Michelle Phillips - 8 zile
Actorul Dennis Hopper s-a însurat cu cântăreaţa din trupa The Mamas and Papas în 31 octombrie 1970. Ulterior, Dennis a povestit că, în primele şapte zile, au ţinut-o într-o veselie. "A opta zi a fost urâtă", a glumit, ulterior, actorul.

5. Carmen Electra şI Dennis Rodman - 9 zile
Carmen Electra a fost măritată numai nouă zile cu bachetabalistul Dennis Rodman, care şi-a revărsat asupra ei desele lui accese de violenţă fizică.

6. Mario Lopez şI Ali Landry - 14 zile
Vedeta emisiunii "Extra", Mario Lopez, a avut o relaţie de şase ani cu fotomodelul şI actriţa Ali Landry. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2010, dar s-au despărţit două săptămâni mai târziu, din cauza infidelităţilor lui Mario Lopez.

7. Drew Barrymore şI Jeremy Thomas - 19 zile
Actriţa din "Îngerii lui Charlie", Drew Barrymore, l-a luat de bărbat, în 1999, pe Jeremy Thomas, un proprietar de bar, după o relaţie de numai şase săptămâni. Nici trei săptămâni mai târziu, cei doi s-au despărţit. Drew Barrymore a mai avut, după experienţa cu Thomas, o altă căsnicie foarte scurtă, de cinci luni, cu Tom Green.

8. Pamela Anderson şI Rick Salomon - 70 de zile
Vedeta serialului "Baywatch", Pamela Anderson, s-a măritat, în octombrie 2007, cu producătorul de film Rick Salomon. La fel ca şI Kim Kardashian, Pamela a invocat, în cererea de divorţ, "diferenţe ireconciliabile", care făceau imposibil mariajul ei cu Salomon.

9. Nicolas Cage şI Lisa Marie Presley: 121 de zile
Actorul Nicolas Cage s-a însurat, în 2002, în Hawaii, cu fiica luui Elvis Presley, Lisa Marie. Căsnicia a durat numai 121 de zile, timp în care cei doi şi-au dat seama că au făcut o greşeală. "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar adevărul e că nu trebuia să ne căsătorim", a explicat Cage ulterior, într-o declaraţie de presă.

10. Renee Zellwegger şI Kenny Chesney - 121 de zile
Tot 121 de zile a durat şI căsnicia actriţei Renee Zellwegger cu Kenny Chesney. Deşi începutul a fost promiţător, cei doi având parte de o nuntă de vis, pe o plajă din Insulele Virgine, Zellwegger a cerut anularea ei.

Integral pe CancanComentarii

dankuk Ati vazut ce face saracia din om? Oameni saraci, care nu au ce manca, nu pot supravietui impreuna, asa ca divorteza, poate gasesc pe cineva mai bogat cu care sa-si omoare zilele...:))

7 noiembrie 2011 4:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.