Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia lui Kim Kardashian (31 de ani) de a băga divorţ de baschetbalistul Kris Humphries (26 de ani), cu care s-a măritat în luna august, în cadrul unei ceremonii fastuoase, a alimentat teoria potrivit căreia mariajul celor doi a fost doar de faţadă, dat fiind că a durat numai 72 de zile. Cu toate acestea, de-a lungul ultimelor decenii, Hollywoodul a cunoscut multe alte căsnicii cu viaţă foarte scurtă. Iată un top al altor mariaje efemere din lumea VIP-urilor.

1. Rudolph Valentino şI Jean Acker: 6 ore
Actorul Rudolph Valentino, un fel de Brad Pitt al anilor '20, a rămas în istoria Hollywoodului drept soţul cu cea mai scurtă căsnicie. El a fost însurat cu actriţa Jean Accker timp de numai şase ore, cei doi despărţindu-se imediat după nuntă, pe motiv că s-au căsătorit dintr-un impuls şI nu se cunoşteau decât de câteva zile.2. Zsa Zsa Gabor şI Felipe de Alba - 24 de ore
Actriţa americană de origine maghiară nu a suportat să fie măritată cu actorul Felipe de Alba mai mult de o zi. Cei doi s-au căsătorit în 13 aprilie 1983, dar şi-au anulat căsnicia a doua zi.

3. Britney Spears şI Jason Alexander - 55 de ore
Cântăreaţa Britney Spears a fost în culmea fericirii în 2004, când s-a măritat cu iubitul ei , Jason Alexander, în Las Vegas. Bucuria s-a evaporat repede şI, 55 de ore mai târziu, fiecare o lua pe drumul său. "Ne uitam unul la altul şI am zis: 'Hai să facem ceva nebunesc! Hai să ne căsătorim, doar de amorul artei'", a povestit ulterior Alexander.

4. Dennis Hopper şI Michelle Phillips - 8 zile
Actorul Dennis Hopper s-a însurat cu cântăreaţa din trupa The Mamas and Papas în 31 octombrie 1970. Ulterior, Dennis a povestit că, în primele şapte zile, au ţinut-o într-o veselie. "A opta zi a fost urâtă", a glumit, ulterior, actorul.

5. Carmen Electra şI Dennis Rodman - 9 zile
Carmen Electra a fost măritată numai nouă zile cu bachetabalistul Dennis Rodman, care şi-a revărsat asupra ei desele lui accese de violenţă fizică.

6. Mario Lopez şI Ali Landry - 14 zile
Vedeta emisiunii "Extra", Mario Lopez, a avut o relaţie de şase ani cu fotomodelul şI actriţa Ali Landry. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2010, dar s-au despărţit două săptămâni mai târziu, din cauza infidelităţilor lui Mario Lopez.

7. Drew Barrymore şI Jeremy Thomas - 19 zile
Actriţa din "Îngerii lui Charlie", Drew Barrymore, l-a luat de bărbat, în 1999, pe Jeremy Thomas, un proprietar de bar, după o relaţie de numai şase săptămâni. Nici trei săptămâni mai târziu, cei doi s-au despărţit. Drew Barrymore a mai avut, după experienţa cu Thomas, o altă căsnicie foarte scurtă, de cinci luni, cu Tom Green.

8. Pamela Anderson şI Rick Salomon - 70 de zile
Vedeta serialului "Baywatch", Pamela Anderson, s-a măritat, în octombrie 2007, cu producătorul de film Rick Salomon. La fel ca şI Kim Kardashian, Pamela a invocat, în cererea de divorţ, "diferenţe ireconciliabile", care făceau imposibil mariajul ei cu Salomon.

9. Nicolas Cage şI Lisa Marie Presley: 121 de zile
Actorul Nicolas Cage s-a însurat, în 2002, în Hawaii, cu fiica luui Elvis Presley, Lisa Marie. Căsnicia a durat numai 121 de zile, timp în care cei doi şi-au dat seama că au făcut o greşeală. "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar adevărul e că nu trebuia să ne căsătorim", a explicat Cage ulterior, într-o declaraţie de presă.

10. Renee Zellwegger şI Kenny Chesney - 121 de zile
Tot 121 de zile a durat şI căsnicia actriţei Renee Zellwegger cu Kenny Chesney. Deşi începutul a fost promiţător, cei doi având parte de o nuntă de vis, pe o plajă din Insulele Virgine, Zellwegger a cerut anularea ei.

Integral pe Cancan