Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În plin război pe tema referendumului pe justiţiei, organizat odată cu alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă se vor afla mâine faţă în faţă.

Cei trei se vor sta la câţiva metri unul de celălalt la şedinţa din Parlament dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO.

Președintele Klaus Iohannis se va adresa, cel mai probabil, Parlamentului și cu siguranță va avea un mesaj destul de dur la adresa actualei guvernări.

E vorba de o ședință solemnă a celor două camere ale Parlamentului, Camera Deputaților și Senat, în condițiile în care România împlinește 15 ani de când este membră NATO. Ședința marchează totodată și cei 70 de ani pe care îi împlinește NATO de la înființare.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Cu acest prilej Repetentul va face apelul clasic la serviciul de urgență strângând din buci semnalul morse în timp ce va cânta din nou în fața pizdacilor clasicul hit "Duru duru duru duru, nu e pizzdă ca și kuru". Va reaminti totodată tuturor specimenelor Homo Superior că franjurii de la sfinkterul fiecărui membru ecce legați laolaltă cu nodul de la articolul 5 și că Organizația Tratatului Arianusului Neprihănit ecce multilateral colorată și mai puternică decât a fost vreodată iar pizdacii nu are nici o șansă de data asta.

1 aprilie 2019 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.