Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prins de poliţie în timp ce conducea cu 205 km/h, cu un permis care nu era valabil şi în stare de ebrietate, Gabriel Tamaş (35 de ani) are şanse minime să mai continue la Hapoel Haifa. În contractul fundaşului există o clauză anti-alcool, una pe care, evident, a încălcat-o în cursul zilei de marţi.

În vara lui 2017, când a semnat cu Hapoel Haifa, şefii clubului israelian ştiau, deja, despre problemele din viaţa extrasportivă a românului. Au trecut peste ele, crezând că Tamaş nu va recidiva, dar s-au pus la adăpost prin introducerea în înţelegere a unei clauze care să-l ţină pe stoper departe de probleme. Dar planurile lui Tamaş au fost altele doar până azi, când şi-a dat în petec şi, cel mai probabil, va rămâne fără echipă la 35 de ani: "Am avut o probmelă similară în trecut, cu un jucător căruia îi plăcea să bea şi pe care l-am dat afară. I-am impus o clauză de comportament şi sper să o accepte, altfel nu vom semna niciun contract. Am vorbit cu jucătorul, credem că problemele lui au fost izolate. Totuşi, în caz de comportament nepotrivit, contractul lui va fi terminat. Ne-am asigurat de tot cu o clauză. Nu există baruri în Haifa. Tamaş a fost ales de staff-ul nostru tehnic, nici nu ştiu cine ni l-a oferit", declara Yoav Katz, miliardarul israelian care o conduce pe Hapoel Haifa, în vara lui 2017.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.