Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eurodeputatul Norica Nicolai a declarat marţi, la BEC, referitor la referendum, că ALDE va participa la consultări dacă va fi declanşată procedura constituţională. Varujan Vosganian a afirmat faptul că speră ca preşedintele să nu invoce consultarea de acum doi ani.

„Dacă este declanşată o procedură constituţională, cu siguranţă că ne vom încadra în toate rigorile constituţionale şi vom participa, dar aşteptăm o chestiune şi o dezbatere serioasă şi o să-i propunem preşedintelui o dezbatere foarte serioasă pentru că din păcate în România nu ne cantonăm în dezbaterea publică, decât pe justiţia penală, două milioane de români au procese penale(...)Toată lumea se uită cu ochii spre puşcărie şi ar trebui să ne uităm cu ochii spre prosperitate şi spre bunăstarea fiecărui român, dar avem o justiţie civilă despre care 15 ani nu am discutat, avem milioane de procese civile, avem ani de zile în care oamenii pierd timpul prin justiţie, firmele se prăbuşesc, locurile de muncă se pierd, despre această justiţie cu toată deschiderea suntem dispuşi să găsim soluţii şi să dialogăm", a declarat europarlamentarul Norica Nicolai.

Integral pe MediafaxComentarii

HOTII se da de ceasul mortii dar nici drakul nu-i mai scapa de furia poporului jecmanit de HOTII ast E cacat tot PSDracnea si ALDE tariceanu! Are credibilitate cat are si dracnea, 5%. Geaba se screme chireac si pieleanu, voiculescu cu gadea, ciuvica, oana stancu, razvan Popescu.. ba chiar o scote din latrina 3 voiculescu si pe nevasta lui ursu, carmen avram, numai sa impinga psd ul din spate.HOTII lui DRACnea si tariceanu se dau de ceasul morti ca-i mananca poporul acum la alegerile din 26 mai. 99% se vor prezenta la referendum sa spulbere PSD-ul si HOTII din jurul lui DRACnea. Romanii vor ca LEGEA sa domneasca in tara asta nu HOTII si legile lui tudorel Toader SLUGA psd-ului si avocatul lui DRACnea. Legi facute special pentru HOTI, CRIMINALI si VIOLATORI pe care i-a scos jagardeaua de toader din puscarii de-ti este frica sa mai iesi si ziua din casa.

26 martie 2019 23:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.