Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Transporturilor a lansat un proiect de hotărâre prin care aprobă noi indicatori tehnico-economici pentru „Autostrada Sibiu-Piteşti”, modificând şi o parte din traseul stabilit prin studiul de fezabilitate din anul 2008.

Autostrada Sibiu-Piteşti va avea o lungime de 122,11 km, va costa 18,59 miliarde lei (inclusiv TVA), iar durata de execuţie va fi de 88 luni.

Ministerul Transporturilor precizează că finanţarea obiectivului de investiţii se va realiza din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat prin bugetul ministerului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, precum şi din alte surse legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Integral pe AdevărulComentarii

Ion Georgescu Dacă vom mai avea PSD-ismu la guvernare se va face această autostradă la Pulivară...Gîndiți-vă ca au calculat bugetul pe 2019 cu paritatea Leu/Euro de 4,65 iar specialiștii financiari preconizează că pînă la sfîrșitul anului se va ridica la 4,82....Să vezi tăieri la blană a investițiilor și rectificări bugetare cît cuprinde !!!.....

27 martie 2019 7:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.