Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Armata israeliană a declanșat lovituri aeriene asupra țintelor mișcării teroriste Hamas în Fâșia Gaza, ca represalii după un tir cu rachete din noaptea de duminică spre luni care a atins o locuință și a rănit șapte persoane la nord de Tel-Aviv.

Atacul, imputat Hamas, a lovit o localitate din nordul Tel-Avivului și obligă guvernul la o ripostă care va avea consecințe în această perioadă foarte sensibilă de dinaintea alegerilor din 9 aprilie. Israelul s-a trezit luni, 25 martie, cu imaginile unei case distruse la Mishmeret.

În zori, o rachetă provenită din sudul Fâșiei Gaza, în apropiere de Rafah, a explodat deasupra unei locuințe, rănind șapte persoane. Din motive necunoscute, sistemul de apărare antirachetă Dom de Fier nu a interceptat-o. Chiar dacă prin minune nu a fost înregistrat nici un mort, acest atac reprezintă o adevărată provocare securitară și politică pentru Israel.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.