Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a întocmit, marţi, raport de admitere asupra proiectului de lege iniţiat de Florin Iordache care prevede că hotărârile adoptate de Parlament pot fi contestate la Curtea Constituţională în maximum 15 zile de la publicarea acestora în Monitorul Oficial.

„Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul reglementării procedurii de sesizare a Curţii Constituţionale în privinţa actelor Parlamentului, stabilind un termen de sesizare de maximum 15 zile de la publicarea acestora. Comisia juridică a hotărât, cu majoritate de voturi, să propună plenului Camerei Deputaţilor un raport de adoptare a Propunerii legislative pentru completarea art 27 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, în forma iniţiatorului”, se arată în raportul Comisiei juridice.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.