Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții societății civile au ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis. Aceștia au spus că președintele este decis 100% și vom avea referendum. Mai mult, Iohannis s-a decis și asupra întrebării care va fi una simplă, fără elemente tehnice.

”Nu a fost o întâlnire pentru stabilirea întrebărilor. Noi avem 3 întrebări, dar acestea nu au fost discutate astăzi (…) Dumnealui a dat mai multe argumente legate de legile justiției, de modul în care se legiferează în justiție.Discuțiile s-au concentrat pe riscurile legate de neîndeplinirea cvorumului, dar aceasta este ultima soluție pentru a opri acest asalt asupra justiției.Nu știm întrebarea președintelui, dar ni s-a spus că va fi o întrebare simplă, foarte clară, fără elemente tehnice și care va îngloba toate elementele legate de justiție”, au spus reprezentanții ONG-urilor.

Am primit această veste bună că se va întâmpla.
”Noi ne-am dus să solicităm demararea acestui referendum. Am primit această veste bună că se va întâmpla. (…) În mod cert. Nu aproape, nu posibil, ci va fi în mod cert în ziua alegerilor europarlamentare, pe 26 mai 2019”, a declarat Elena Ghioc, reprezenta „Inițiativa România“.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Întrebucerea ecce o surpriză iar președintele ecce hotărât să le-o pună românilor, simplu, acest lucru se va întâmpla cu certitudine. Referendumul pe tema Neprihănirii ecce ultima carte pe care o avem la dispoziție și trebuie să o punem pe masă. 80 la sută din analiștii prezenți a zis că nu avem nimic de pierdut, de ce să o tot strângem între buci și să nu jucăm și această carte? Cu 6 de-un fel avem șanse bune să câștigăm tot.

26 martie 2019 19:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.