Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezent la un eveniment la care s-a dat startul procedurii de cumpărare a biletelor pentru EURO 2020, Răzvna Burleanu (34 de ani) a vorbit pentru prima dată după eşecul naţionalei României, 1-2 cu Suedia în startul preliminariilor, şi a dezvăluit că tricolorii au început să resimtă o presiune suplimentară în momentul în care au aflat că tragerea la sorţi pentru turneul final de anul viitor va fi găzduită de Bucureşti.

"Nu numai că este important, dar trebuie să fim prezenţi la Euro 2020. Lucrul acesta este împărtăşit atât de noi ca administraţie, cât şi de suporteri şi de stafful tehnic şi de către jucători. Mai ales că în aceste zile am fost foarte aprope de ei şi ştiu că conştientizează şi îşi dau seama de importtanţa acestui eveniment. Am avut posibilitatea să discut cu jucătorii şi mi-au spus să au simţit o presiune în plus când au aflat că la Bucureşti va avea şi tragerea la sorţi, astfel încât toarte reflectoarele vor fi puse pe România la finalul acestui an şi sunt foarte încrezători pe capacitatea noastră de a merge la Euro 2020", a declarat Burleanu, citat de telekomsport.ro.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.