Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Agresorul jucătoarei de tenis din Cehia, Petra Kvitova, şi-a aflat pedeapsa. Radim Zondra, cel care a rănit-o la mână cu un cuţit în luna decembrie 2016, a fost condamnat la opt ani de închisoare de către un tribunal regional din Cehia. Anunţul a fost făcut marţi, 26 martie.

Sportiva l-a identificat în luna mai 2018, atunci când agresorul a fost arestat în urma unui denunţ anonim. De atunci, au urmat mai multe audieri, iar peultima dintre ele a fost în luna februarie când Petre Kvitova a absentat de la meciurile de Fed Cup dintre România şi Cehia pentru a putea merge la tribunal să dea declaraţii.

Audiată de judecători printr-un sistem video, pentru că nu era pregătită să dea ochii cu făptaşul, Petra a derulat clipele extrem de dureroase prin care a trecut: „După ce a intrat în casă, mi-a pus cuţitul la gât, pe la spate. M-am tăiat la degete când l-am apucat cu ambele mâini”, a punctat Kvitova, citată de cehii de la Blesk, înainte să-i spună judecătorului că Radim Zondra a pătruns în casa sa sub imaginea unui inspector care trebuie să-i verifice boilerul: „Tot ce ştiu este că părea destul de tânăr, în jur de 30 de ani, şi că nu avea barbă sau mustaţă. Dacă avea sau nu barbă de trei zile, asta nu-mi mai amintesc".

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.