Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starul pop canadian Justin Bieber a anunţat că va lua o pauză de la activitatea muzicală pentru a se îngriji de problemele sale de sănătate mintală, informează marţi DPA.

Vedeta în vârstă de 25 de ani a recunoscut că fanii au observat în mod corect că este ''nefericit'' şi a fost ''incapabil emoţional'' să ofere divertisment ''energic'' în timpul celui de-al treilea turneu mondial al său, desfăşurat în perioada 2016-2017.

"Am căutat, am urmărit, am încercat şi am greşit aşa cum facem cei mai mulţi dintre noi, acum mă concentrez să repar unele dintre problemele adânc înrădăcinate cu care mă confrunt, asemenea multora dintre noi, astfel încât să nu am o cădere psihică şi să pot să îmi păstrez căsătoria şi să devin genul de tată care doresc să fiu", a scris Bieber pe Instagram.

Integral pe AgerpresComentarii

Just in Sfinkter Când mă gândesc la Producătorul care mi-a descoperit potențialul și m-a propulsat din spate cu mișcări ritmice de pelvis ca ale lui Michael Jackson, mă lovește depresia un pic dar apoi servesc o kuminecătură și îmi trece... Îmi amintesc că sunt un superstar pe cer precum Elvis și simt bukuria profundă care am simțit-o când dragostea domnului mi-a intrat în sfinkter, pardon, suflet. Câteodată fac indigestie de la atâtea kuminecături, îmi bag degetul în gât și mă screm să vomit...

26 martie 2019 16:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.