Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat în termeni duri consecinţele dezastruoase ale declaraţiilor făcute de Viorica Dăncilă privind ambasada României din Israel. Potrivit preşedintelui, Dăncilă a "pus pe butuci" una din puţinele constante din politica externă a României - relaţia de încredere cu lumea arabă.

„Datorită diletantismului doamnei prim-ministru, ne-a stricat relaţia cu această zonă. Regele Iordaniei s-a simţit jignit de abordarea doamnei premier, la acel congres din America şi a contramandat vizita. Este o reală problemă pentru România.

Integral pe Digi24Comentarii

pedelistul ...liberal "Relatia" cu lumea araba nu are de suferit pt ca Romania recunoaste DREPTUL Israelului, ori a ORICAREI TARI , (inclusiv al Palestinei !!!) de a-si stabili capitala unde doreste !

26 martie 2019 18:03

gica,contra Un(O) prost(proasta) arunca cu o piatra in balta si alti o suta se chinuiesc sa o scoata Vorba selectionerului nationalei:cat eu(iohanis)sunt selectionerul unic eu voi alege jucatorii(politica)echipei(tarii) Sa taca nepriceputii si habarnisti din alte zone !

26 martie 2019 17:36

TOT NOI Afacerile "lumii arabe" in Romania: sedii fictive, administratori de firme de negasit, evaziune fiscala 100%, munca romanilor folosita la negru - neplatita si fara Carti de Munca, hartuirea femeilor care fac prostia sa lucrze pt arabi, si daca platesc, arabii, platesc salarii minme, scoaterea valutei din Tara cu valizele, investitii in dezvoltare zero barat...oile si berbecii romanesti vor fi exportati in Tarile arabe, si fara vizita Regelui of Jordan, caci, islamul nu rabda de foame, pt politica lu' Johanis !

26 martie 2019 12:21

Geo E o vorba romanească...GURA BATE CURU !...Cand in cap in loc de creier ai căcat....așa se intamplă de pui incompetente si proști (si dacă mai sunt si hoți Infractori Condamnați e și mai bine) să conducă o nație...Ferească Dumnezeu de Intifada in Romania prin Statiile de metrou, autobuzele si trenurile țării....Să ne învățăm și noi cu ALAH ATBAR !...în mijlocul mulțimii rpmanești....De ce poporul roman să sufere?...Să sufere cei ce decid idioțenii in interes personal si de grup....Dragi teroristi palestinieni (sau arabi de pretutindeni) căutati-vă țintele printre idioții ce au decis această idioțenie împotriva ONU si UE, a Presedintelui Romaniei si fară a intreba poporul roman să mute ambasada din Isdrael de la Tel Aviv la Ierusalim....Adresa este B-du Kiseleff, Nr.10 in Bucuresti....Și vedeti ca odrasla Madamei Prim-Ministre are job foarte bine plătit la Curtea de Conturi....găsțti adresa pe Google....

26 martie 2019 11:31

TACI DRAK' Afacerile "lumii arabe" in Romania: sedii fictive, administratori de firme de negasit, evaziune fiscala 100%, munca romanilor folosita la negru - neplatita si fara Carti de Munca, hartuirea femeilor care fac prostia sa lucrze pt arabi, si daca platesc, arabii, platesc salarii minme, scoaterea valutei din Tara cu valizele, investitii in dezvoltare zero barat...oile si berbecii romanesti vor fi exportati in Tarile arabe, si fara vizita Regelui of Jordan, caci, islamul nu rabda de foame, pt politica lu' Johanis !

26 martie 2019 10:49

Victor Referitor la Iordania aflați că este piața cea mai mare de vînzare a oilor și berbecuților romanesti....Și Ministrul Agriculturii PSD-ist Daea are o inițiativă de Promovare a Oii romanesti....S-a dus pulii de suflet si această promovare....ciobanii vor sta cu ochi-n soare după cumpărători....Asta este ca vaca aceea care după ce-o mulgi dă ca vita cu picioru și varsă găleata cu lapte....S-a înfoiat de mare patriot Dragnea cu Lege Offshore dar au venit apoi Teodorovici și Valcov cu OUG 114 cu limitrea prețului la gaze și s-a aels praful de exploatarea EXXON-OMV....Ales-Bules din prostie !!!.... Madam Dăncilă cu Dragnea ei cu tot au făcut o GREȘEALĂ ISTORICĂ CU MARI ȘI PROFUNDE REPERCUSIUNI PENTRU ROMANIA !!!....Și dacă noi poporul roman nu vedem și nu-i împidicăm înseamnă că de proști mămăligari ce suntem ne merităm soarta......

26 martie 2019 9:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.