Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD consideră că "atacurile" preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la poziția exprimată de Dăncilă în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim denotă un "amatorism total" şi "o deconectare completă de la interesele României pe plan extern".

"PSD condamnă afirmaţiile recente ale preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la poziţia exprimată de prim-ministrul, Viorica Dăncilă, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, toate atacurile prezidenţiale pe acest subiect denotă un amatorism total al preşedintelui Iohannis în materie diplomatică şi o deconectare completă de la interesele României pe plan extern. După ce Iohannis a servit propaganda rusă afirmând că cetăţenii din Republica Moldova ar reprezenta un popor distinct de poporul român, astăzi vine să submineze relaţiile dintre România şi statele arabe, insinuând că poziţia exprimată de doamna prim-ministru ar fi în opoziţie cu lumea arabă", se arată într-un comunicat al PSD, citat de Agerpres.

PSD susţine că România a avut, pe plan extern, în mai multe rânduri, poziţii similare cu cele susţinute de Israel sau în favoarea Israelului, fără ca acestea să fie considerate ca gesturi de ostilitate faţă de lumea arabă.

Integral pe România LiberăComentarii

Ce articol de tot rahatul, facut la comanda PSD-ista! Cum poti sa il acuzi pe Iohannis ca a deteriorat relatiile cu lume araba, cand asta, saracul, a incercat sa mai dreaga busuiocul cu arabii dupa gafa de virgina ajunsa la orgasm facuta de Mrs. Doubtfire in fata unor americani in delir?!

26 martie 2019 10:42

Geo E o vorba romanească...GURA BATE CURU !...Cand in cap in loc de creier ai căcat....așa se intamplă de pui incompetente si proști (si dacă mai sunt si hoți Infractori Condamnați e și mai bine) să conducă o nație...Ferească Dumnezeu de Intifada in Romania prin Statiile de metrou, autobuzele si trenurile țării....Să ne învățăm și noi cu ALAH ATBAR !...în mijlocul mulțimii rpmanești....De ce poporul roman să sufere?...Să sufere cei ce decid idioțenii in interes personal si de grup....Dragi teroristi palestinieni (sau arabi de pretutindeni) căutati-vă țintele printre idioții ce au decis această idioțenie împotriva ONU si UE, a Presedintelui Romaniei si fară a intreba poporul roman să mute ambasada din Isdrael de la Tel Aviv la Ierusalim....Adresa este B-du Kiseleff, Nr.10 in București....PROSTU NU-I PROST DESTUL DACĂ NU-I ȘI FUDUL !!!....Cam așa este cu comunicatul PSD-ist.....

26 martie 2019 10:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.