Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea emisiunii „În Premieră” de la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Social-democraţii speră să obţină cel puţin 14 locuri în Legislativul de la Bruxelles.

„Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul” - este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Carmen Avram: „În momentul în care am luat decizia am simțit-o ca pe un divorț între doi oameni care încă se mai iubesc. A fost greu de luat, dar am știut că acesta e momentul”


După 27 de ani de carieră remarcabilă în presa scrisă și în televiziune, dintre care 9 la postul de știri Antena3, Carmen trece acum de la statutul de observator și investigator la cel de implicare directă în luarea unor decizii care influențează viața cetățenilor.

Întrebată de ce a ales drumul acesta, Carmen Avram a răspuns:„ Eu sunt un fan al democrației. Sunt așa un fan al democrației încât de 30 de ani în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci. Pentru mine, ieșirea din perioada aia cruntă a fost ca ieșirea din lagăr”.

Carmen Avram: A devenit periculos să ai o altă opinie!

„Eu am coșmaruri și astăzi despre ce a fost atunci. Pe mine acești doi ani din urmă m-au speriat cumplit pentru că dintr-o dată când te așteptai ca noi să ne fi așezat în democrație a devenit periculos să ai o altă opinie”

Schimbare majoră în viața celei mai premiate jurnaliste de investigație din România: „După 27 de ani în care am lucrat în jurnalism sunt gata să mă duc acolo și să votez în cunoștință de cauză pentru țara mea, știind exact ce vrea țara mea”

„A devenit o crimă să ai o altă opinie(...). România asta a început să mă doară! Am văzut cum încep să se ceară în cor, în urlet, dispariția de televiziuni, dispariția de partide. Nu există motiv pe pământul ăsta să ceri dispariția unei televiziuni, nu există motiv să ceri dispariția unui partid care a câștigat niște alegeri. Nu există nicio scuză să ieși în stradă să încerci să dărâmi acest partid care a fost votat de populație.

Democrația înseamnă vot, alternanța la putere și să respecți opinia celuilalt”

Carmen Avram: Democrația înseamnă vot!

„Tot ce am trăit eu, tot ce am aflat de la colegii mei care au fost pe teren, tot ce am aflat de la oamenii cu care am avut eu discuții cred că m-au pregătit pentru ceea ce urmează să fac. Cred că după 27 de ani în care am lucrat în jurnalism sunt gata să mă duc acolo și să votez în cunoștință de cauză pentru țara mea, știind exact ce vrea țara mea”

Carmen Avram - 27 de ani, jurnalist în prima linie: „Vreau ca vocea României să fie auzită”

„Voi pune accentul pe dublu standard, în special în alimentație. S-au făcut studii care arată că nu poate alimentele care ajung la noi au același calități ca acelea care se vând în țările occidentale. Aș vrea să rezolvăm cumva problema pădurilor, să încercăm să facem o lege care să ne ajute să rezolvăm problema defrișărilor masive din România.

Aș vrea însă foarte tare să ducem acolo adevărul unei părți de Românie care nu a fost auzită la Bruxelles”.


Comentarii

Vasile-Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel...și alți inamici PSD-iști Să se ducă Voiculescu să facă campania că-s mulți de ai lui în Listă ....Ce căcat de partid PSD-u e ăsta să n-aibă candidați eligibili cu carnete de partid pentru europarlamentare ?...Ce să mai zic că MARELE PARTID n-are candidat eligibil pentru Prezidențiale....Dragnea se scalda în 5 % popularitate în sondaje....Și știți de ce ?....Că-i Infactor Condamnat, că trăiește în amantlîc cu una de i-a stricat casa....și că acum este și Beteag.....

26 martie 2019 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.